Tilburg University

Tilburg University este cunoscută pentru reputaţia sa ca una dintre universitățile fruntaşe. Fondată în 1927, Tilburg University se bazează pe ani de experiență și tradiție, încurajând şi pregătind studenţii pentru cerințele profesionale ale lumii moderne. Universitatea dispunde de contracte cu mai mult de 100 de universități din străinătate printre care Universitatea Cornell, Universitatea din Barcelona, Universitatea din Glasgow, National University of Singapore.

Prin acorduri bilaterale între universitate şi ING, se efectuează schimbul continuu de studenți și profesori. Tilburg University e situat în orașul Tilburg – al șaselea oraș ca mărime din Olanda și unul dintre cele mai importante centre educaționale din țară.Orasul este de asemenea o destinație turistică, cu viața culturală intensă și condiții atractive pentru distracție și recreere.

Tilburg University se află în fruntea listei în Europa pentru cercetare în economie, conform European Economic Association, ocupând locul al treilea pentru cercetare în afaceri și a fost votată cea mai bună universitate din Olanda pentru programele de drept european şi internaţional.

 Sistemul de învățământ: University education
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/88/