Burse oferite de liceele participante la World Education Fair
15 Septembrie 2021
Licee de elita din UK si Elvetia vin la Bucuresti la data de 2 octombrie si ofera burse generoase elevilor romani

Majoritatea scolilor independente ofera burse candidatilor cu aptitudini speciale. Acestea se traduc prin reducerea partiala a costurilor de scolarizare, iar procentele difera de la un caz la altul, in functie de bugetul anual alocat de fiecare institutie in parte.
 
Bursele pot fi academice, sportive, muzicale sau artistice (fie ca vorbim de arte plastice, performative etc.) si se acorda elevilor care dau dovada de performante deosebite intr-una dintre aceste arii.
 
In cadrul World Education Fair, scolile si liceele ofera burse considerabile elevilor care aplica pentru admitere in septembrie 2022, prin intermediul IntegralEdu. Bursele oferite elevilor romani sunt printre cele mai mari din ultimii ani.
Candidatii se vor intalni in cadrul targului cu reprezentantii liceelor si vor afla toate detaliile necesare cu privire la procedura de aplicatie. 
 
ACS Cobham International School este una dintre putinele scoli din Marea Britanie care ofera elevilor atat programul educational International Bacalaureate Diploma Programme (IBDP) cat si US High School Diploma (inclusiv Advanced Placement - AP). Situata la aprox. 1 ora de mers cu masina de centrul Londrei, intr-un campus cu o suprafata de 128 de acri, scoala este “o casa departe de casa” pentru elevi cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani reprezentand peste 70 de nationalitati.

ACS Cobham are o experienta de 35 de ani de predare a IB-ului. In randul destinatiilor universitare ale absolventilor se numara nume cu rezonanta din Russell Group si Ivy League.
De asemenea, scoala pune accentul pe sport, arte, programe de leadership - toate aceste activitati contribuie la formarea unor personalitati puternice, independente si armonioase. Printre facilitatile premium ale campusului mentionam: sala de sport multifunctionala, terenuri de baschet/ volei/ tenis/ golf, piscina olimpica (25m), studio de dans, sala de mese cu vedere panoramica, premium boarding house, 21st Century Interactive Learning Centre, Performing Arts Centre cu Sali de repetitii muzica/ teatru, teatru cu 509 locuri etc.
 
ACS Cobham ofera elevilor romani posibilitatea de a aplica pentru ACS Premier International Award
Candidatii pentru admitere in anul academic 2022-2023, pot obtine o reducere de 40% a taxelor de cazare + masa (boarding fees), respectiv aprox. £ 8000.
 
De asemenea, cei care isi vor depune candidatura in cadrului targului World Education Fair ce va avea loc la data de 02 octombrie in Bucuresti, vor beneficia de o reducere suplimentara, respectiv £ 250 reprezentand taxa de inregistrare (registration fee).
 
La intalnirea cu reprezentantul ACS Cobham, in cadrul World Education Fair, candidatul este incurajat sa prezinte urmatoarele documente in vederea demararii procedurii de aplicatie:
  • Foi matricole/ rapoarte scolare din ultimii 3 ani (traduse in limba engleza de catre un traducator autorizat)
  • Scrisoare de motivatie
  • 2 recomandari din partea profesorilor
Pasul urmator in procesul de admitere il constituie testele, ce vor fi stabilite dupa analizarea documentelor solicitate si in conformitate cu anul de studiu.
Intra in legatura cu un consultant IntegralEdu pentru mai multe informatii si pentru oferirea suportului pe tot parcursul procesului de admitere.
Pentru detalii si inscrieri, contacteaza-ne la adresa de email raluca@integraledu sau la numarul de telefon 0737 069 008.
 
Abbey DLD Colleges
Grupul de colegii Abbey DLD este format din trei colegii independente situate in Cambridge, Londra și Manchester. Ofera programele de studii: GCSE, A-Level, BTEC, Foundation. Din 1931, Abbey DLD a oferit o educatie de calitate superioara si a pregatit pentru destinatii universitare de top. Colegiile folosesc metode de predare inovatoare, in special prin adresarea nevoilor individuale ale fiecarui student. Predarea se face in clase mici, cu teste periodice pentru a evalua progresul. Unii dintre profesori sunt membri ai comisiilor nationale de examinare.
Profesorii sunt specialisti in materie, absolventi ai universitatilor de top si cu o vasta experienta in predarea curriculumului din Marea Britanie.
 
Cuantumul bursei: Prin programul Alpha Scholars, grupul de colegii Abbey DLD ofera burse de pana la 50% reducere din taxele de scolarizare. Cele doua directii de studiu pentru care sunt acordate burse: Hume Pathway (Economics & Politics focus) si Faraday Pathway (Science Focus).
Valoarea maxima a bursei va fi oferita candidatilor cu rezultate exceptionale la scoala anterioara si la testele de admitere la Abbey DLD.
 In afara programului Alpha Scholars, Abbey DLD Colleges ofera burse de 20- 40% reducere din taxele de scolarizare, in functie de performanta candidatilor la testele de admitere. Aceste burse se ofera pentru toate colegiile ce fac parte din grupul Abbey DLD.
 
St Bees School
Scoala St Bees are peste 430 de ani de existenta, fiind una dintre cele mai vechi scoli din Anglia – reabilitata recent, noua St Bees isi trage traditiile din aceste radacini. Situata la marginea parcului national Lake District din patrimoniul mondial UNESCO, St Bees pregateste elevi cu varste intre 11 si 18 ani. Programele disponibile elevilro internationali sunt: GCSE (curs de 2 ani si curs de 1 an) si A- levels. Prin Global Awarness Programme, fiecare elev invata abilitati esentiale de viata care il vor ajuta sa isi dezvolte increderea si abilitatile de lucru in echipa. Scoala are un concept unic de fuziune a rigorii academice a unui curriculum britanic cu trasaturi precum munca in echipa si leadership skills, alaturi de trasaturi de caracter occidentale, cum ar fi munca, profunzimea si determinarea.
 
Cuantumul bursei: Scoala pune la dispozitie 2 tipuri diferite de burse pentru anul 2022:
  • academic scholarships - 40% reducere din taxele anuale (scolarizare + cazare si mese)
  • character scholarships – 25% reducere din taxele anuale (scolarizare + cazare si mese)
In plus, elevii care vor aplica la St. Bees School ca urmare a participarii la World Education Fair, nu vor achita taxa de inregistrare.
 
D’Overbroeck’s College
Colegiul are o reputatie academica excelenta si este potrivit pentru elevii independenti, foarte motivati si ambitiosi, care vizeaza aplicarea la universitati de prestigiu precum Oxford si Cambridge, Imperial, LSE, UCL, Newcastle, Leeds, etc. Nivelul academic de predare, atmosfera prietenoasa neoficiala, relatiile elev-profesor bazate pe incredere si participarea activa a elevilor in procesul de invatare stau la baza rezultatelor bune la examenele finale. D’Overbroeck’s College ofera Friendship Ambassador Award elevilor admisi in programul de IGCSE ce doresc sa joace un rol activ in viata scolara. Bursele oferite pentru programul A-levels recunosc performantele acadmice, artistice (muzica, arte vizuale, teatru, film/ videp/ fotografie), media (jurnalism) sau sportive ale candidatilor.
 
Cuantumul bursei: 
d’Overbroeck’s International School (Pre-IGCSE, IGCSE): Friendship Ambassador Award de pana la 6000 GBP din taxa de scolarizare
 
d’Overbroeck’s Sixth Form College (A-level): maxim 25% din taxa de scolarizare. Bursele sunt disponibile pentru urmatoarele domenii: academic, arta, teatru, media, muzica, sport, tenis. Termenul limita pentru aplicatii: octombrie 2021.
 
Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College este un colegiu independent care ofera programele educationale GCSE, A-Level si BTEC. De-a lungul anilor, si-a conturat o reputatie excelenta pentru buna pregatire oferita elevilor pentru examenele publice, iar metodele de predare alese sunt asemanatoare cu cele de la universitatile Cambridge sau Oxford. Colegiul este situat in epicentrul universitar al orasului Oxford, pe King Edward Street. 
Cuantumul bursei: 
Bursa academica acopera pana la 40% din taxa de scolarizare pentru elevii admisi in programele GCSE, A-levels sau BTEC. Domeniile de studiu pentru care se ofera burse: medicina, stomatologie, medicia veterinara, inginerie, drept, arta, business.
Pentru International Foundation Year, bursele au valoare maxima de 25% reducere din taxa de scolarizare. 
Principal’s award: 15% reducere din taxa de scolarizare.
 
 
Oxford International College
Oxford International College este scoala selectiva ce ofera programele GCSE, A-levels si o serie de cursuri intensive, de scurta durata. OIC se claseaza pe locul 1 in randul scolilor independente din UK in ceea ce proveste media rezultatelor obtinute la A-levels de catre absolventi. Elevii au sansa sa studieze intr-un mediu care sustine dezvoltarea lor personala si academica, bucurandu-se, de asemenea, de viata culturala a acestui oras frumos. Situat la scurta distanta de mers pe jos de centrul orasului Oxford, colegiul atrage elevi din intreaga lume ce formeaza o comunitate diversa si plina de viata. Elevii studiaza sub indrumarea unora dintre cei mai competenti profesori din Oxford, experti in domeniul lor de activitate, majoritatea fiind fosti studenti ai universitatii Oxford.

Cuantumul bursei: acopera pana la 50% din taxa de scolarizare.
 
Cardiff Sixth Form College
Cardiff Sixth Form College (CSFC) este situat in capitala Tarii Galilor, Cardiff. Colegiul are o reputatie academica excelenta, 100% dintre absolventi fiind acceptati la universitati din Russell Group, inclusiv Oxbridge. Ani de-a randul s-a pozitionat in fruntea clasamentelor din Marea Britanie la rezultatele obtinute la examenele A-Levels. Programele suplimentare si experienta profesionala dobandita prin stagii practice sunt o premisa pentru alegerea informata a profesiei si pentru o cariera de succes. Predarea in clase mici, abordarea individuala si numeroasele activitati extrascolare sunt o garantie pentru parinti in ceea ce priveste investitiile facute. In procesul de invatare, elevii sunt sfatuiti cum sa utilizeze eficient timpul de pregatire.


Cuantumul bursei: pana la 50% din taxa de scolarizare pentru elevii internationali.
 
St. Andrew’s College, Cambridge
St Andrew’s College Cambridge (unul din colegiile grupului Dukes Education) ofera elevilor britanici si internationali posibilitatea de a studia in centrul orasului Cambridge, aproape de universitati de prestigiu. Colegiul se mandreste cu profesorii dedicati, care se angajeaza sa ajute elevii sa isi atinga obiectivele personale si academice.  
 
Colegiul ofera o gama larga de programe precum GCSE, Pre- A levels si A levels, University Foundation courses specializate in domenii precum: arhitectura, inginerie,  afaceri, drept, relatii internationale, stiinte umaniste, arta, media etc. St. Andrew’s ofera suport suplimentar, elevilor care doresc sa aplice la universitati de top (Oxbridge).
 
Cuantumul bursei: Colegiul ofera burse in valoare de 50% reducere din taxele anuale (scolarizare + cazare si masa), pentru toate cursurile oferite.
 
Kings Colleges
Kings Colleges reprezinta unul din principalele grupuri de colegii internationale din Marea Britanie care ofera programe specializate pentru integrarea cu succes in sistemul de invatamant britanic si pentru inscrierea la universitati britanice de elita. Colegiile Kings (Bournemouth, London, Oxford si Brighton) asigura o atmosfera calda si prietenoasa, in care elevii ocupa locul central si primesc sprijin in fiecare etapa a dezvoltarii. Kings Colleges sunt pionieri in instruirea elevilor straini. Peste 75% dintre acestia sunt acceptati la universitati de top din Anglia si Scotia. Colegiile ofera programele academice: GCSE (1 an), GCSE (2 ani), A-levels (2 ani), A-levels accelerat (1 an), University Foundation Programme (1 an).
Cuantumul burselor oferite de catre Kings Colleges: maxim 50% reducere din taxele de scolarizare pentru programele GCSE si A-levels.
Se acorda burse speciale (cca. 60% reducere) elevilor europeni ce aplica pentru Foundation programme: Advanced level Foundation, Science & Engineering Foundation, Law Foundation, Art & Design Foundation, International Business Foundation. Programele se adreseaza elevilor care au finalizat 11 sau 12 ani de invatamant, dureaza in medie 1 an si pregatesc in vederea admiterii la universitati din UK.

Nu rata ocazia de a vizita targul fizic din data de 2 octombrie sau de a participa la editia virtuala din data de 7 octombrie

INREGISTRARE
Distribuie
Acest website foloseste „cookies“. Folosind acest website acceptati urmatoarele Politici de confidentialitate a datelor si Politicile de Cookies. Afla mai multe despre „cookies“.          Setari      Accept     
Setari cookies
Folosim "cookies" pentru a iti oferi cea mai buna experienta posibila pe website. De aici iti poti activa sau dezactiva cookies-urile pe care acest website le foloseste.
ObligatoriuAcestea inregistreaza date necesare folosirii cat mai bune a website-ului, cum ar fi inregistrarea pentru Politicile de Cookies.
StatisticAcestea inregistreaza data statistice ale vizitatorului, ex., date folosite de catre Google Analytics pentru optimizarea transferului de date, recunoasterea vizitatorului si altele.
ReclameFolosite pentru a rula campanii Google, Facebook, etc., folosite pentru a urmari utilizatorii din campaniile publicitare.
Opreste cookies