• mai mult decat o universitate                                  o cariera de succes

  • diplomă internaţională                                            traditii

  • grupuri mici de studiu                                                 facilitati moderne

  • viata sociala                                                           mediu international

  • facilitati moderne de cazare                                      metode de educatie

  • cultura                                                                       stil de viata

  • orientare practica                                                           Arta

Experimenteaza educatia in strainatate la World Education Fair. Sub conceptul Educatie 360°, cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania se afla la a 30-a editie si va avea loc in Bucuresti, Iasi si Timisoara. Universitati din strainatate, licee de elita si centre de limbi straine vin in Romania pentru a discuta direct cu cei interesati sa afle care sunt programele de studiu potrivite fiecaruia, bursele si metodele de finantare care pot fi accesate si care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a fi admisi la institutiile dorite, oriunde in lume.

Bucuresti – 2-3 martie
10:00 – 17:00 – hotel Radisson Blu


Iasi – 4 martie
11:00 – 17:00 – hotel International


Timisoara – 6 martie
11:00 – 17:00 – hotel Timisoara

 

Ce te asteapta la World Education Fair:

Participarea la eveniment este gratuita!

 

 

 

Daca esti interesat si de cele peste 300 de variante de EduTabere in strainatate si de licee de elita din Europa si SUA, acceseaza pagina dedicata lor aici.

Inscrie-te online la World Education Fair si odata cu asta vei primi lista cu institutiile care ofera programele si domeniile pe care ti le doresti.

ORGANIZATOR: IntegralEdu este cel mai mare consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii, cu birouri in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 27 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 500 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.integraledu.ro, si pagina de Facebook

 Partener: