Le Cordon Bleu

Reprezentanții Le Cordon Bleu vor fi prezenți în cadrul evenimentului World Education Fair și vor putea să îți ofere informații detaliate despre această instituție.
În plus, pe lângă întâlnirile individuale cu delegații, vei putea participa la workshop-uri și prezentări oferite de experți pe teme legate de educație și vei putea beneficia de reduceri speciale și de multe alte oferte excelente.
Completează formularul de înregistrare de mai jos. Participarea la eveniment este gratuită.
În plus, pe lângă întâlnirile individuale cu delegații, vei putea participa la workshop-uri și prezentări oferite de experți pe teme legate de educație și vei putea beneficia de reduceri speciale și de multe alte oferte excelente.
Completează formularul de înregistrare de mai jos. Participarea la eveniment este gratuită.
Înființată la Paris în 1895, Le Cordon Bleu este considerată astăzi cea mai mare rețea de școli culinare și de ospitalitate din lume, cu peste 35 de institute în 20 de țări, iar 20.000 de studenți de peste 100 de naționalități sunt pregătiți în fiecare an. Le Cordon Bleu combină inovația și creativitatea cu tradiția prin certificatele, diplomele, diplomele de licență și masterat.
De mai bine de un secol, Le Cordon Bleu a permis profesioniștilor culinari aspiranți să își transforme ambițiile în realitate. Deși mulți studenți Le Cordon Bleu au deja o anumită experiență culinară, un număr mare de studenți provin din diverse discipline academice și medii profesionale. Unii doresc să înceapă o nouă carieră, iar alții caută să își combine interesele sau să avanseze în ocupația lor actuală. Studenții noștri se străduiesc să aibă cariere de succes într-o mare varietate de domenii, inclusiv bucătării de restaurant, catering, management de restaurant și hotel, jurnalism, consultanță, servicii de alimentație publică, food styling și educație.
De mai bine de un secol, Le Cordon Bleu a permis profesioniștilor culinari aspiranți să își transforme ambițiile în realitate. Deși mulți studenți Le Cordon Bleu au deja o anumită experiență culinară, un număr mare de studenți provin din diverse discipline academice și medii profesionale. Unii doresc să înceapă o nouă carieră, iar alții caută să își combine interesele sau să avanseze în ocupația lor actuală. Studenții noștri se străduiesc să aibă cariere de succes într-o mare varietate de domenii, inclusiv bucătării de restaurant, catering, management de restaurant și hotel, jurnalism, consultanță, servicii de alimentație publică, food styling și educație.