Centrul de Consultanta IntegralEdu - Licee de elită

Într-o lume multiculturală, în care graniţele sunt din ce în ce mai flexibile, accesul la experienţele academice internaţionale devine mai facil, dar şi mai necesar. Alegerea şcolii şi a programului de studiu potrivit pentru copil este foarte importantă, motiv pentru care recomandăm ca familiile interesate să apeleze la consulanţii IntegralEdu în vederea demarării procesului de pregătire şi admitere la o şcoală de elită în străinătate, cu cel puţin un an înainte de începerea studiilor.

Serviciile noastre de consultanţă sunt gratuite, întâlnirile sunt individuale, iar serviciile de asistenţă şi suport le oferim de la prima întâlnire, până la finalizarea studiilor.

Cele mai bune licee din străinătate sunt cele care răspund cel mai bine nevoilor clienţilor din punct de vedere academic, dar şi personal. În funcţie de tipul de şcoală (tip boarding sau tip college), în funcţie de programele oferite (A-Levels, International Baccalaureate, Swiss Matura, Abitur, Canadian Education System), de profilul copilului şi de specializarea pe care şi-o doreşte la universitate, clasamentul variază pentru fiecare caz în parte. Acestea oferă cunoştinţe academice solide şi calificări recunoscute peste tot în lume, facilitând accesul la universităţi de top.Sistemul de învățământ: Boarding education
Web adresa: www.integraledu.ro