Centrul de Consultanta IntegralEdu - Licee in strainatate

Intr-o lume multiculturala, in care granitele sunt din ce in ce mai flexibile, accesul la experientele academice internationale devine mai facil, dar si mai necesar. Alegerea scolii si a programului de studiu potrivit pentru copil este foarte importanta, motiv pentru care recomandam ca familiile interesate sa apeleze la consulantii IntegralEdu in vederea demararii procesului de pregatire si admitere la o scoala de elita in strainatate, cu cel putin un an inainte de inceperea studiilor.

Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite, intalnirile sunt individuale, iar serviciile de asistenta si suport le oferim de la prima intalnire, pana la finalizarea studiilor.

Cele mai bune licee din strainatate sunt cele care raspund cel mai bine nevoilor familiilor din punct de vedere academic, dar si personal. In functie de tipul de scoala (tip boarding sau tip college), in functie de programele oferite (A-Levels, International Baccalaureate, Swiss Matura, Abitur, Canadian Education System), de profilul copilului si de specializarea pe care si-o doreste la universitate, clasamentul variaza pentru fiecare caz in parte. Acestea ofera cunostinte academice solide si calificari recunoscute peste tot in lume, facilitand accesul la universitati de top.Sistemul de învățământ: GCSE, IGCSE, A-Levels, International Baccalaureate (IB), German Abitur, Canadian High School Dilploma, Swiss Matura, US High School Diploma, French Baccalaureat
Web adresa: www.liceestrainatate.ro