Myddelton College

Myddelton College se afla in Denbigh, in fermecatorul comitat Denbighshire din nordul Tarii Galilor.  Regiunea este plina de istorie, iar parcul national Snowdonia din apropiere ofera elevilor o atmosfera fascinanta, in acelasi timp foarte primitoare. Orasul, desi mic, intotdeauna are cate ceva de oferit, de la cafenelele cochete si librarii, pana la festivaluri de muzica si muzee, iar in orasele din apropiere pot gasi oportunitati pentru cumparaturi, divertisment si alte activitati de agreement cum ar fi in: Rhyl, Llandundno, Chester, Liverpool.

Scoala se mandreste cu abordarea moderna, holistica pe care o are fata de educatie, in stransa legatura cu dezvoltarea elevilor din punct de vedere tehnologic. Nu numai atat, fiecare elev isi poate urmari cu usurinta evolutia online si poate cere ajutor individualizat. Myddelton College este o scoala premiata de Microsoft, studentii sunt asteptati sa se obisnuiasca cu utilizarea internetului, cu lectii care sunt livrate electronic, prin tehnologia Cloud, folosind tehnici de invatare flip si folosind Microsoft Office.

La ore, sunt maxim 18 elevi pe clasa, ceea ce face ca profesorii sa ii cunoasca pe fiecare in parte si sa ofere suport pentru nevoile fiecaruia, dar si sa se dezvolte o atmosfera familiala in tot campusul. Scoala ofera un tutore personal, un elev din an mai mare care are grija de cei mici, dar si un tutore academic, un profesor indrumator cu care elevii se vor intalni zilnic pentru a discuta evolutia academica. De asemenea, pentru cei care au abilitati deosebite fie academice, fie pe partea de arte, sport sau muzica, se poate oferi suport suplimentar pentru ca acestia sa exceleze in domeniul ales.

 Sistemul de învățământ: Prep school, Lower school, GCSE / IGCSE, A-levels
Web adresa: http://www.liceestrainatate.ro/i/ro/myddelton-college