Hochalpines Institut Ftan AG / Institut Otalpin Ftan SA

Hochalpines Institut Ftan

Fondata in 1793, Hochalpines Institut Ftan (HIF), Scoala Internationala Elvetiana si Academie Sportiva, ofera o gama larga de programe educationale pentru elevii din clasele 7-12. Este acreditata de Cantonul Graubünden pentru a pregati si a examina studentii pentru Swiss Matura (bacalaureatul elvetian) si de catre Cambridge Assessment ca centru IGCSE. HIF este o scoala candidata pentru programul International Baccalaureate (IB) si urmareste autorizarea ca IB World School pentru anul scolar 2020/21. Realizarile academice ale elevilor, performantele sportive cat si bunastarea acestora se afla in centrul atentiei in cadrul HIF.

 

Caracterul unic al scolii rezida in posibilitatea studentilor de a combina programul sportiv ce contine sporturi competitive sau de agrement cu un program academic international. Sportul promoveaza sanatatea si bunastarea, dar si rezistenta, auto-disciplina si spiritul de echipa - calitati vitale pentru viitorii lideri.

 

Hochalpines Institut Ftan este situata deasupra localitatii Ftan (altitudine: 1648 de metri) intr-un frumos cadru alpin din sud-estul Elvetiei. Regiunea se invecineaza cu Italia si Austria.

 

Sistemul de invatamant: Pre-IGCSE, ICGSE, IB, Swiss Matura – clasele 7 – 12 in engleza si germanaSistemul de învățământ: 
Web adresa: http://www.liceestrainatate.ro/i/ro/hochalpines-institut-ftan