Swiss Academy Education

Locatia Swiss Education Academy este Hotel Institute Montreux in Elvetia.
Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Școala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.

Cazare
Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.
Despre curs

Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment, pentru ca elevii sa se familiarizeze cu avantajele obtinerii unei diplome de studiu in domeniul hotelier. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 (Intermediate) sau 4.5 IELTS.

Cursuri de formare profesională
Programul celor doua cursuri include seminarii practice, lectii in clasa, vizite educative si excursii culturale:
Introducere in industria hoteliera (2 sapt.):
In prima saptamana a cursului, elevii studiaza diferite materii, cum ar fi : Introducere in universul hotelier; Bauturi din intreaga lume – cursantii invata regulile si restrictiile pentru lucrul cu diferite tipuri de bauturi si, de asemenea, obtin mai multe cunostinte despre tipurile de alcool, provenienta, productie etc; Culturi si obiceiuri din intreaga lume; Arta de a servi cina – servirea mancarii si a bauturii, precum si studierea comportamentului clientilor; Workshop-uri in domeniul artei culinare – o combinatie de demonstratii culinare si cursuri practice, precum si formare teoretica privind calitatea produselor alimentare si a continutului lor; Abilitati de comunicare in lumea hoteliera. In a doua saptamana este aleasa o specializare, in functie de interesele cursantilor: Leadership – capacitatea de a conduce o echipa internationala, stilul de comunicare, participarea la activitati de dezvoltare a abilitatilor de lider; Universul hotelier – crearea unei atitudini pozitive in randul clientilor, organizarea interna si obligatiile personalului in hotel, ceea ce clientul vede ca produs final; Organizare de evenimente – planificare creativa, dezvoltarea unui plan de organizare.
Introducere in arta culinara (1 sapt.):
Introducere in arta culinara clasica – o combinatie de demonstratii culinare si cursuri practice, precum si formare teoretica privind calitatea produselor alimentare si a continutului lor; Introducere in designul meniului – pregatirea diverselor meniuri, in functie de preferintele clientului; Organizarea si administrarea unui restaurant; Produse alimentare din intreaga lume – din Asia pana in America. Cursantii isi dezvolta abilitatile de lider si de munca in echipa, sub presiune. Introducere in pregatirea deserturilor si diferitelor tipuri de produse de patiserie. Cursantii au posibilitatea sa participe la master class-uri cu tema: ciocolata si branzeturi elvetiene.

 

Leysin Belvedere Hotel - curs de limba

Cursul se desfasoara in moderna baza a uneia dintre cele mai bune universitati de turism particulare din Elvetia, in cladirile Mont Blanc si Belvedere. Universitatea dispune de sali de clasa moderne, o sala de conferinte, receptie, cafenea, terasa cu priveliste frumoasa, camera pentru relaxare, acces Wi-Fi.
Cazare
Cazarea se face in camere duble, cu baie. Contra cost se ofera camere individuale si de lux. In timpul saptamanii se asigura pensiune completa, iar in weekend cursantii se pot trezi mai tarziu, astfel ca micul dejun si pranzul sunt combinate, iar cina se ia in functie de excursii. Masa este diversifi cata prin organizarea de seri tematice: bucatarie italiana, asiatica, mexicana. In functie de bucatari, se poate organiza si un barbecue.


Excursii si sport
Excursiile de o zi sunt organizate la Muzeul Olimpic, fabrica de ciocolata Brock, plimbare in Berna.

 

 







Sistemul de învățământ: Language and proffecional courses