Stiftung Landheim Schondorf am Ammersee

In 1905 Julius Lohmann nu si-a imaginat ca scoala Stiftung Landheim Schondorf am Ammersee, infiintata in micul sat de pescari Shandorf, va deveni una dintre cele mai importante scoli private din Germania. Initial a fost o scoala de baieti, dar incepand cu anul 1929, cand a fost preluata de catre Ernst and Julie Reisinger, s-a transformat in scoala mixta. Pe parcursul existentei sale au avut loc schimbari semnificative, in momentul de fata scoala avand 27 de cladiri si un campus de aproximativ 10 hectare pe malul lacului Ammersee. Locatia unica a scolii, la 35 de km de Munchen, pe malul lacului Ammersee, in centrul Londorf-ului, ofera avantaje nelimitate elevilor. Avand totul aproape, elevii pot practica sporturi nautice, pot merge la schi si pot face drumetii.

Stiftung Landheim Schondorf am Ammersee poate oferi modelul pedagogic propriu, din primul an de studiu pana la absolvire – invata cu mintea, cu inima si pune in practica. Pe langa abordarea holistica, scoala promoveaza internationalismul deoarece acesta contureaza personalitatea, ofera sansa de a gandi in afara sabloanelor si extinde perspectivele intr-un mod decisiv.

In cadrul World Education Fair (editia februarie 2019), Stiftung Landheim Schondorf am Ammersee ofera un discount de 10% la EduTaberele organizate de aceasta!Sistemul de învățământ: Germany educational system
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipsecro/site/93/