Kings Education

Kings Colleges, un grup de colegii internaţionale din Marea Britanie, care oferă programe specializate pentru integrarea cu succes in sistemul de invăţămant britanic şi pentru inscrierea la universităţi engleze de elită. Incă de la fondarea lor, in anul 1957, se incearcă asigurarea de cursuri diverse, imbinand bogatele tradiţii britanice cu metodologia contemporană inovativă, in materie de educaţie. Programele de pregătire lingvistică sunt dintre cele mai bune şi garantează un progres rapid şi eficient, in conformitate cu posibilităţile individuale. Kings Colleges asigură o atmosferă caldă şi prietenoasă, in care elevii ocupă locul central şi primesc sprijin in fiecare etapă a dezvoltării.

Kings Bournemouth

Baza şcolară este situată la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul Bournemouth-ului, una din cele mai frumoase şi mai atractive staţiuni maritime de pe teritoriul regiunii Dorset din sudul Angliei. Cele două clădiri impresionante ale colegiului se află intr-o elegantă zonă de locuinţe şi sunt inconjurate de grădini. La dispoziţia elevilor sunt 28 de clase, cele mai multe dotate cu tehnică audio şi video, table albe interactive, auditoriu folosit şi ca sală de cinema şi loc de organizare a petrecerilor.

Kings Oxford

Colegiul din Oxford este situat intr-un cartier fermecător şi liniştit, la aproximativ 10 minute de mers cu autobuzul din centrul oraşului. In apropiere, sunt multe magazine, baruri, restaurante, biblioteci şi un centru sportiv. Baza şcolară dispune de 21 de clase, unele dotate cu tehnică audio şi video, table albe interactive, laboratoare de fizică şi un studio de artă spaţios, cu departamente pentru pictură, grafică şi modelaj. In auditoriu, au loc examenele şi se organizează intalniri cu reprezentanţii diferitelor universităţi.

Kings Londra

Colegiul este format din două clădiri spaţioase, situate in liniştita suburbie londoneză Beckenham. Centrul Londrei este la doar 17 minute de mers cu trenul, dar se evită zgomotul, nivelul de viaţă scump şi nesiguranţa marelui oraş. Şcoala are 18 clase, cele mai multe dotate cu tehnică audio şi video pentru studiul individual. Vis-a-vis de şcoală este un complex sportiv cu bazin de inot, sală de gimnastică, terenuri de sport, studio de dans, centru de sănătate şi de infrumuseţare.

 

Programele academice oferite de către Kings Colleges sunt: GCSE, A-level, University Foundation Courses (Art Foundation, International Business Foundation, Law Foundation, Hospitality and Tourism Management Foundation).

De asemenea, pe timpul in timpul verii  sunt organizate cursuri de limba engleză, cu durata de la 2 la 10 săptămani.

 

Tabara organizata in aceasta locatie beneficiaza de o reducere de 5% in perioada World Education Fair - editia februarie 2017Sistemul de învățământ: British educational system, Summer courses
Web adresa: www.kingseducation.com