Oxford International Education Group

Oxford Tutorial College este un colegiu independent care oferă programele educaționale GCSE și A-Level. De-a lungul anilor, și-a conturat o reputație excelentă pentru buna pregătire oferită elevilor pentru examenele publice. Colegiul este situate in epicentrul universitar al orașului Oxford, pe King Edward Street.

Din multe puncte de vedere, colegiul oferă o atmosferă diferită de cea a unei școli tradiționale. Abordarea academică este una informală și interactivă. Indrumarea oferită atât de profesori, cât și de restul personalului academic, este una creativă și concentrată pe nevoile individuale ale elevilor și pe stilurile lor particulare de invățare. Elevii sunt incurajați să ia parte in mod activ la procesul de invățare.

 

d’Overbroeck’s College

Colegiul d’Overbroeck’s are o reputaţie academică excelentă şi este potrivit pentru elevii independenţi, foarte motivaţi şi ambiţioşi, care vizează aplicarea la universităţi de prestigiu din Marea Britanie.

O trăsătură distinctivă a şcolii este efortul de a crea o atmosferă corespunzătoare dezvoltării calităţilor personale ale fiecărui elev, punandu-se accentul pe individualitate, stimularea gandirii critice şi creative, incurajarea diversităţii şi originalităţii.

 

Bucksmore

De 23 de ani, Bucksmore Education oferă cursuri de limbi străine elevilor din întreaga lume. Cursurile de vară de limba engleză se desfășoară în peste 25 de campusuri din Marea Britanie, Canada și Statele Unite. Programele sunt atent concepute astfel încât elevii să poată studia, socializa și să fie creativi într-un mediu sigur și stimulativ. Elevii își îmbunătățesc nivelul lingvistic în timp ce explorează culturi diferite.

 Burse

Oxford Tutorial College oferă un număr limitat de burse pentru excelenţă academică şi talente deosebite. Procentul bursei, din taxa de şcolarizare, va fi stabilit în funcţie de rezultatele obţinute la testele de admitere şi de bugetul disponibil al şcolii.

Mai multe informatii despre burse puteti primi la World Education Fair sau in birourile noastre.

Sistemul de învățământ: GCSE, IGCSE, A-Levels, University Foundation, APP (Academic Preparation Programme), EduTabere