Oxford Tutorial College

Oxford Tutorial College este un colegiu independent care oferă programele educaționale GCSE și A-Level. De-a lungul anilor, și-a conturat o reputație excelentă pentru buna pregătire oferită elevilor pentru examenele publice. Colegiul este situat în epicentrul universitar al orașului Oxford, pe King Edward Street.

Pe lângă sălile de clasă, școala dispune de o bibliotecă impozantă, unde elevii au acces la cărțile esențiale și la referințe importante. De asemenea, există o colecție de teste de la examenele publice din anii anteriori și rapoarte ale examinatorilor pe care elevii le pot consulta. O sală de IT este pusă la dispoziția elevilor, iar o conexiune excelentă WiFi străbate întreg colegiul.

Din multe puncte de vedere, colegiul oferă o atmosferă diferită de cea a unei școli tradiționale. Abordarea academică este una informală și interactivă. Îndrumarea oferită atât de profesori, cât și de restul personalului academic, este una creativă și concentrată pe nevoile individuale ale elevilor și pe stilurile lor particulare de învățare. Elevii sunt încurajați să ia parte în mod activ la procesul de învățare. Ca parte a programului academic, fiecare elev primește lecții private.Sistemul de învățământ: British educational system
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipsecro/site/58/