Astrum Education

Astrum Education este un grup de trei licee private renumite din Londra. Acestea au în comun o abordare unică denumită Astrum Learning Programme (ALP), accentul fiind pus pe nevoile fiecărui elev în parte şi folosind o metodă de predare adaptată abilităţilor acestuia.

Kensington Park School

Kensington Park School este o scoala independenta noua, situata in inima Londrei, care se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 18 ani. Scoala este noua, insa conducerea si profesorii scolii au o experienta indelungata si au obtinut rezultate notabile la unele dintre cele mai bune scoli din Marea Britanie. Directorul departamentului de economie, profesori experimentati de matematica si stiinte si membri din conducerea scolii, vin de la renumita scoala St. Paul. Buna parte dintre acestia au peste 25 de ani de experienta in pregatirea elevilor pentru obtinerea unor rezultate exceptionale la examenele GCSE si A-Level si in pregatirea acestora pentru admiterea la universitati din Russell Group si din Ivy League. Si pentru ca educatia unui elev nu se rezuma doar la pregatirea academica, au oferit elevilor o educatie completa, integrand sportul, muzica si artele in formarea acestora. Kensignton Park School isi desfasoara activitatea in doua cladiri situate de o parte si de alta a Gradinilor Kensington. Cladirea din Queen’s Gate, deschisa in septembrie 2017, este destinata elevilor din Sixth Form (16-18 ani), in timp ce cladirea din Bark Place, care se va inaugura in septembrie 2018, este destinata elevilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 16 ani.

Chelsea Independent College

Chelsea Independent College este localizat în inima Londrei, în apropierea renumitei zone Chelsea. Cursurile şi cazarea au loc în două clădiri moderne care se află la 200 m distanţă una de alta. Programele oferite sunt GCSE, A-level şi Business Foundation. Rezultatele obţinute sunt foarte bune, 70% din elevi obţinând note cuprinse  între A şi C la examenele GCSE şi  85% între A* şi C la examenele A-Levels .

Duff Miller College

Misiunea şcolii este de a crea un mediu în care elevii să se simtă stimulaţi, încrezători şi entuziaşti pentru a putea să atingă rezultatele cele mai mari cu putinţă. Pe lângă programele GCSE (1 an) şi A-Levels  (1 an, 18 luni sau 2 ani) colegiul oferă şi pregătire pentru: limba engleză academică, domeniul medical şi stomatologic, admiterea la Oxbridge. 80% din elevi au obţinut note cuprinse între A şi C la examenele GCSE şi 95% au obţinut între A* şi C la examenele A-Levels.

Lansdowne College

Lansdowne College se află în apropierea cunoscutei zone londoneze Notting Hill, la numai 200 de metri de Hyde Park şi Kensington Palace. Colegiul pune la dispoziţia elevilor următoarele facilităţi: 22 de săli de clasă dotate corespunzător, 5 laboratoare de ştiinţă, 3 săli de calculatoare, laborator de fotografie, un studio de artă şi unul de film, cantină, cameră comună de studiu cu supraveghetor şi pachetul Apple Mac instalat pe toate calculatoarele. Se oferă cursurile: GCSE (1 an şi 2 ani), A-Levels  (1 an, 18 luni sau 2 ani) şi pregătire pentru: limba engleză academică, domeniul medical şi stomatologic, admiterea la Oxbridge.Sistemul de învățământ: 
GCSE
A-Levels
International Foundation
Oxbridge Preaparation
Medical School Preparation
Pre-Masters
Summer Schools
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipspro/site/32/