ISIC Romania

Cine suntem?

ASYST – Association for the Support of Youth, Students and Teachers (Asociatia Pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor), a luat fiinta in aprilie 2005, ca si organizatie nonguvernamentala, apolitica si non-profit, membra a confederatiei internationaleWorld Youth Educational Student Travel Confederation (WYSETC). 
Organizatia a aparut ca reactie fireasca la necesitatile unui segment social aparte si reprezentativ pentru Romania timpului prezent: tinerii.
In prezent ASYST  detine licenta nationala absoluta si exclusiva pentru administrarea proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), ITIC ( International Teacher Identity Card) si IYTC (International Youth Travel Card).

Ce facem?

ASYST este in primul rand un mijloc de sprijin direct al tinerilor, studentilor si profesorilor prin gasirea celor mai eficiente modalitati de accesare a serviciilor de care acestia sunt interesati, dezvoltând facilitati unice pe plan international si national.

In calitate de membra WYSETC, ASYST militeaza pentru promovarea schimburilor educationale, a mobilitatii si a dialogului intercultural, dezvoltand astfel cooperarea internationala intre tineri, studenti si profesori.

Programe Work & Travel pentru studenti cu pachet promotional special de 100 de dolari reducere si Safe Pack gratuit

 Sistemul de învățământ: 
Web adresa: www.isic.ro