IHTTI School of Hotel Management - Swiss Education Group

IHTTI School of Hotel Management este una dintre cele mai importante școli elvețiene de management hotelier din lume, având o tradiție de peste 30 ani în împărtășirea celor mai bune practici din industrie și pregătirea studenților pentru cariere de top în sectorul ospitalității internaționale. Absolvenții IHTTI sunt cea mai bună dovadă în acest sens, ocupând poziții de management cheie în domeniu, în toată lumea.

Amplasată ideal în inima orașului Neuchâtel, școala oferă o atmosferă perfectă pentru a deprinde abilitățile fine de hotel and design management, punând accentul pe clase de elevi de dimensiuni mici și atenție individuală sporită oferită fiecărui student în parte.

Programele educaționale furnizate de IHTTI School of Hotel Management sunt bazate pe bine- cunoscutele practici de formare elvețiene în domeniul ospitalității, combinate cu ultimele inovații ale industriei de design, tehnologie si luxury brand management. Studenții au șansa de a învăța de la experți în domeniu, beneficiind astfel de parteneriatele pe care școala le are cu LesConcierges, cel mai important furnizor de servicii și soluții de concierge din lume, și cu HBA/Hirsch Bedner Associates, lider mondial în ospitalitate și design interior.

Industria ospitalității a luat amploare în ultimii ani; the World Travel Organization prezice că se va tripla până în 2020, devenind una dintre cele mai mari industrii din lume. Absolvenții IHTTI sunt pregătiți să răspundă cererii tot mai mari pentu manageri competenți atenți la detalii și cu vaste cunoștințe ale industriei hoteliere și ospitalității.

Localizată în centrul oraşului istoric Neuchâtel, între Lacul Neuchâtel şi munţii Jura, IHTTI este poziţionată în aşa fel încât să aibă acces la mijloace de transport, zonă comercială, muzee, spaţii pentru timp de recreere cât şi zonă pentru practicarea sporturilor de iarnă şi vară. IHTTI are o strânsă relaţie cu universităţile din apropiere, precum şi un partener universitar în Marea Britanie – University of Derby, fiind recunoscută de către Ziarul The Guardian, drept una dintre universităţile profesionale de top în domeniul turismului şi ospitalităţii.
Programa şcolară aplicată în IHTTI School of Hotel Management are la bază un program de 4 ani academici şi 2 stagii. După terminarea studiilor, IHTTI poate oferi posibilitatea studentului să gasească un loc potrivit de muncă prin Centrul de Cariere al IHTTI School of Hotel Management.Sistemul de învățământ: Private university
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/126/