EU Business School Barcelona

European University reprezintă una dintre cele mai bune şcoli din lume pentru studii în domeniul afacerilor. Deşi are o istorie relativ scurtă, universitatea a elaborat un sistem de învăţământ de prestigiu, cu predare de calitate şi atmosferă de studiu incitantă şi dispune de o reţea de sedii în diferite ţări. Principiile sale de bază sunt: realizări excelente, abnegaţie, grijă pentru studenţi, onoare. Universitatea europeană educă învingători şi pregăteşte inovatori şi specialişti de înaltă calificare.

Universitatea oferă programe de studii de afaceri având o orientare actuală şi personalizată. Sistemul academic al universităţii este flexibil şi modern, pe parcursul studiilor, studenţii dezvoltă şi perfecţionează aptitudinile profesionale şi personale, dobândind cunoştinţe şi o experienţă valoroasă.

Profesorii asigură realizarea unui învăţământ real de înalt rang, iar studierea disciplinelor necesită o atitudine serioasă. Studiile se desfăşoară după un program unitar ce permite transferuri eficiente pentru studenţii din diverse programe sau ţări.Sistemul de învățământ: University education
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/114/