London School of Science and Technology

London School of Science & Technology (LSST) este o scoala privata de management. A fost fondată in 2003 si are in prezent trei campusuri (Londra, Luton si Birmingham).
Traseul conventional in invatamantul superior nu functioneaza pentru toti. Prin urmare, Universitatea se concentreaza asupra calitatilor pe care potentialii elevii le pot aduce experientei lor de invatare, mai degraba decat calificarile acestora.
Universitatea ofera o saptamana de predare structurata, cu flexibilitatea de a alege cursuri de dimineata sau dupa-amiaza, ori de cate ori este posibil, pentru a va ajuta sa respectati celelalte angajamente. Aceasta poate fi o optiune ideala daca sunteti un student matur care reia studiile sau daca aveti un loc de muncă.
Echipele de profesor este formata atat din academicieni cat si profesionisti practicieni. Scopul lor este sa lucreze impreuna pentru a va ajuta sa descoperiti obiectul de studiu atat teoretic, cat si practic.
Taxele pe care le platiti la LSST acoperă toate cursurile, tutoriale online, unele dintre materialele de invatare si accesul la Centrul de resurse pentru invatare al Colegiului.Sistemul de învățământ: