BRD - Groupe Société Générale

BRD - Groupe Société Générale are 2,33 milioane de clienti activi si opereaza o retea de 760 de unitati. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata romaneasca a cardurilor, cu aproximativ 2,3 milioane de carduri si o retea de acceptare de aproximativ 28 800 POS-uri si mai mult de 1 500 ATM-uri. Activele totale ale bancii erau, la finalul anului 2017, de 53,5 mld RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 145 000 de angajati in 66 de tari si peste 31 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:

BRD va fi prezent in cadrul targurilor World Education Fair pentru a oferi informatii personalizate tuturor participantilor in legatura cu produsele bancare ce pot sustine planurile tinerilor de a studia in afara tari. In plus, la standul BRD se vor oferi, prin tragere la sorti, un numar de 30 de teste de orientare profesionala Centigrade, dezvoltate de Cambridge Occupational Analysts, celor ce vor vizita standul nostru.

Regulament tombolaSistemul de învățământ: