MODUL University Vienna

Dezvotarea durabila si noile tehnologii reprezinta doua dintre domeniile de interes ale tinerilor din ziua de astazi, domenii ce se pot transforma din pasiune intr-un program de studiu si o cariera de succes.

 

MODUL Universitatea din Viena (MU) este o universitate privata orientata spre cercetare si educatie in domeniul turismului, al dezvoltarii durabile, al noilor tehnologii media si al guvernarii publice. A fost infiintata de Camera de Comert Economica din Viena si aprobata de Consiliul Austriac de Acreditare in 2007. Universitatea imbina o puternica fundatie academica cu un angajament pentru sustenabilitate si inovare ce reprezinta factori cheie ai succesului pe termen lung. Ea isi propune sa promoveze cercetarea independenta si originala si sa aduca beneficiile inovarii pentru comunitatea de cercetare si publicul larg. Universitatea se bazeaza pe o retea internationala de universitati partenere, intreprinderi comerciale si institutii publice. Facultatea sa cuprinde oameni de stiinta austrieci si internationali renumiti ce au un angajament ferm de a transforma aceasta organizatie tanara intr-o platforma de cercetare de frunte in domeniile sale.

 

MODUL Universitatea din Viena aplica standarde riguroase de bursa si promoveaza principiile libertatii gandirii stiintifice si a predarii, precum si a sanselor egale. In urma traditiei centrului de formare MODUL pentru invatamantul vocational, universitatea se angajeaza sa continue imbunatatirea calitatii si extinderea programelor educationale.Sistemul de învățământ: University education
Web adresa: https://www.modul.ac.at/