FreeMotion Club by Beatrice

Simti ca timpul trece si nu reusesti sa gasesti o solutie buna la problema pe care deja o ignori de prea mult timp sau treci prin schimbari majore in plan personal si ai nevoie sa gasesi resursele pentru asumarea noilor responsabilitati?

Stii ca decizia ta ii va influenta si pe cei din jurul tau si asta pune si mai multa presiune si face ca lucrurile sa fie si mai complicate?

Ai un loc de munca ce iti aduce doar satisfactii materiale si nici nu mai stii ce ti-a placut la el? Vrei sa faci ceea ce ai visat dintotdeauna si crezi ca daca nu o faci in curand, probabil nu o vei mai face niciodata?

Te afli intr-un moment in care ai de depasit provocari legate de schimbarea mediului de lucru, adaptarea la situatii dificile pe plan profesional sau doar te gandesti ca este momentul sa faci o schimbare legata de jobul tau?

 

Freemotion Club by Beatrice este locul care iti poate oferi claritatea, atentia si posibilitatea unui stil de viata constient, echilibrat, intr-o continua dezvoltare personala si spirituala, deoarece am credinta ca toate raspunsurile la provocarile noastre se afla in noi si in loc de a cauta solutiile in exterior, mai bine sa ne oferim darul de a privi in interior.

Te provoc sa ai curajul de a te vedea asa cum esti cu adevarat, de a te accepta si, implicit, de a te iubi cu toata fiinta ta deoarece sunt convinsa ca asumandu-ti aceasta calatorie vei dobandi libertatea de a fi tu insuti si de a intelege ce este cu adevarat important pentru tine ... vino sa exploram universul tau pentru a face rai din tot ce ai!Sistemul de învățământ: