Keele University

Situat in North Staffordshire, intre Manchester si Birmingham si la numai 90 de minute de Londra, Universitatea Keele are cel mai mare campus in Marea Britanie, cu peste 600 de acri de parc, terenuri, paduri si lacuri amenajate. Campusul este autonom, cu resedinte studentesti, cladiri cu sali de curs, biblioteca, restaurant si cafenele, magazine, o banca, un centru sportiv, un centru de sanatate.

In cel mai recent cadru national de excelenta in cercetare (2014), 97% din cercetarea universitatii a fost clasificata ca fiind lider mondial sau de importanta internationala. Universitatea Keele a ocupat locul 4 in Marea Britanie pentru personalul de inalta calitate, a fost clasata printre primele 4% din universitatile de varf ale lumii in Times World University Education Rankings 2015-2016. A obtinut primul loc pentru nivelul de multumire in randul studentilor in 2014, 2015, 2016 si primul loc pentru numarul de absolventi care s-au angajat dupa terminarea studiilor - 97.5% (Higher Education Statistics Agency 2016).

Keele ofera o gama larga de programe, predate in trei facultati: Health, Humanities and Social Sciences and Natural Sciences. Sunt disponibile optiuni de studiu in strainatate care sa permita elevilor sa petreaca un semestru sau un an la una dintre institutiile partenere Keele din Africa, America, Asia, Australia, Canada sau Europa.Sistemul de învățământ: University education