University of Nicosia

University of Nicosia este cea mai mare universitate din Cipru, la care studiaza peste 11.000 de studenti, din peste 70 de tari din intreaga lume. Universitatea ofera peste 100 de programe de licenta si master, in domenii precum: Accounting, Energy, Oil and Gas Management, Entrepreneurship and Innovation, Finance and Economics, Human Resource Management, Management, Marketing Communications, Real Estate, Hospitality Management, Sports Management, Tourism, Leisure and Events Management si altele.

Multe dintre programele oferite au fost predate si dezvoltate pentru prima data in Cipru, de catre University of Nicosia. Astazi, noile programe ale UNIC se concentreaza pe cercetarea de varf, facandu-i lideri la nivel mondial in anumite domenii precum Digital Currency / Blockchain Technology.

Toate programele universitatii au fost proiectate, dezvoltate si perfectionate in stransa colaborare cu industria si cu asociatiile profesionale care corespund fiecarui program in parte, prin conectarea activa la centrele de cercetare si la realitatea economica si sociala de astazi. Asta conduce la programe care raspund nevoilor industriei si care sunt acreditate de toate organizatiile profesionale respective.

Internationalizarea este o componenta centrala a strategiei UNIC. Aceasta include parteneriate strategice pentru toate programele de studii universitare, mobilitate in randul studentilor si multe oportunitati in mediul academic sau in industrie, pentru absolventii universitatii, pe plan national si international.

Universitarea isi propune sa continue in mod activ parteneriatele cu universitati de top din intreaga lume, atat pe plan academic, cat si in cercetare.Sistemul de învățământ: