Newcastle university London campus- represented by INTO University Partnership

INTO este o retea de centre educationale ce a inregistrat o dezvoltare rapida. Avand baza chiar in incinta universitatilor, centrele sprijina studentii straini care doresc sa-si continue studiile universitare si de master in Marea Britanie sa se pregateasca si sa-si mareasca sansele la admitere. Centrele educationale INTO sunt amplasate pe intreg teritoriul Marii Britanii – de la orasele pitoresti precum Norwich si Exeter, pana la metropole ca Manchester si Londra.

Centrele dispun de sali de clasa moderne, biblioteci, conditii excelente de cazare si trai. Pentru aceste dotari au fost investite 200 milioane de lire sterline.

In centrele INTO cursantii fac parte dintr-o comunitate internationala si invata impreuna cu tineri de

varsta lor ce viseaza sa-si continue studiile la cele mai bune universitati. Studentii INTO au la dispozitie o lista numeroasa de parteneri din care pot alege acea universitate care corespunde cel mai bine preferintelor lor. Datorita calitatii superioare cursurile oferite sunt recunoscute de numeroase institutii de invatamant si din afara retelei INTO. Acest lucru permite cursantilor cu rezultate foarte bune sa aleaga dintre cele mai prestigioase universitati din intreaga lume. 89% din absolventii INTO isi continua studiile la facultatea dorita. In 2010 mai mult de 80 de universitati britanice au acceptat studenti care au urmat cursuri pregatitoare in cadrul unuia dintre centrele sale. Peste 4000 de studenti straini s-au pregatit cu succes pentru admiterea la universitatile britanice.Sistemul de învățământ: University
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/160/