Buckinghamshire New University

Scopul institutiei Buckinghamshire New University este acela de a forma abilitatile profesionale, de a oferi o educatie de inalt nivel spre beneficiul studentilor si angajatorilor. In cadrul unui mediu deosebit de incurajator, ei ofera atat oportunitatea de a obtine burse, cat si posibilitatea de a te concentra asupra cercetarii si practicii profesionale.

Misiunea universitatii este de a pune studentii pe primul lor si de a colabora în mod responsabil cu cei mai buni dintre colaboratori pentru a sustine talentul in scopul dezvoltarii unei cariere profesionale si creative. Pentru a isi atinge acest scop, institutia a decis sa se concentreze asupra experientei studentesti, astfel incat lucreaza cu parteneri regionali, nationali si internationali pentru ca studentii sa plece pregatiti pentru piata de munca si pentru a fi capabili de a satisface toate cerintele actuale si viitoare ale angajatorilor.

Universitatea se bucura de o istorie indelungata si de success inca de la infiintarea ei în 1893. Astazi, peste 9000 de studenti sunt inscrisi la programe care variaza de la industria creativa si culturala la management si la sectorul public.Sistemul de învățământ: University education
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/13/