HTMi Hotel and Tourism Management Institute

Institutul este localizat in Sörenberg, in Cantonul Lucerna, unde se regaseste una dintre cele mai frumoase statiuni turistice montane din Elvetia. Studentii HTMi au sansa de a locui, studia si a face practica in cadrul celor doua hoteluri traditionale elvetiene. Campusul, ce se află in patrimoniul UNESCO datorita frumusetii sale naturale, gazduieste un numar mare de studenti internationali interesati de experienta in domeniul turistic al Elvetiei.

Campusul dispune de doua cladiri principale, Hotel Panorama si Hotel Mariental care ofera vedere la muntele Rothorn. In aceste doua cladiri, studentii HTMi sunt antrenati in restaurant, bucatarie, cafenea si bar. Tot in aceste doua cladiri se afla camerele studentilor si salile de curs.

HTMi este in top 14 QS cele mai bune universitati de hotel si turism management din lume, in top 5 cele mai bune universitati de hotel si turism management din Elvetia, si pe  primul loc in top universitati de hotel si turism management  in Cantonul Lucerna.

Studentii au sansa de a face practica platita in cadrul a peste 200 de restaurante si lanturi hoteliere partenere ale HTMi. Astfel, studentii acumuleaza experienta profesionala inca din anii studentiei, asta facilitand gasirea unui loc de munca dupa finalizarea studiilor. Totodata, HTMi organizeaza sesiuni de recrutare in campus, unde companii internationale din domeniul hotelier ofera locuri de munca studentilor din cadrul HTMi.Sistemul de învățământ: