Professional orientation test (COA)

Alegerea cursului și a universității potrivite ție este una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le iei înainte de a-ți dedica următorii 3-5 ani studiilor universitare și cu atât mai mult înaintea primilor pași în cariera dorită.

Dar cum să alegi din peste 40.000 de cursuri la peste 300 instituții universitare (numai în UK) sau care din alte mii de programe de studiu ți se potriveste?

Cum te poate ajuta testul de orientare profesională:

Testul constă în completarea unui chestionar. Rezultatele combinate se prezintă sub forma unui îndrumar personalizat care listează cele mai relevante domenii și în consecință cele mai relevante programe de studiu, în zone și instituții internaționale. Acestea ți se vor aplica precum o mănusă profilului personal, abilităților și preferințelor tale în materie de rezultate (trecut), alegeri (prezent) și viitor profesional dorit.

Pe scurt, acest îndrumar sau agendă personală va fi atât punctul de pornire cât și structura procesului de alegere și aplicare la universitate, adică un bun punct de sprijin în luarea uneia dintre cele mai importante decizii în viață. Totodată îți va scuti timp și te va ajuta să îți concentrezi atenția la pașii ce trebuie făcuți pentru aplicarea la universitate, alături de consultantul tău educațional.

La masa dedicată Testului de orientare profesională poți afla toate informațiile necesare despre utilitatea și aplicatibilitatea acestuia și te poți programa pe loc la următoarele sesiuni de testare.   

In cadrul World Education Fair, testul Preview si Centrigate beneficiaza de preturi speciale.Sistemul de învățământ: