Colorado State University - represented by INTO University partnerships

   Înființată în 1870, Colorado State University (CSU) se numără astăzi printre centrele academice cu prestigiu din SUA.

Cercetări cu rezonanță internațională în domenii precum boli infecțioase, știința atmosferică și a mediului, tehnologiile energiei sau biomedicina atrag anual fonduri ce depășesc suma de 300 milioane $. Programele de medicină veterinară, terapie ocupațională, jurnalism, agricultură și managementul construcțiilor sunt printre cele mai apreciate din țară.

    Colorado State University se bucură de numeroase aprecieri: una dintre universităție publice de top din SUA (Kiplinger’s Personal Finance Magazine) . Se află, de asemenea, în ’’Topul celor mai bune colegii și universități americane” realizat de US News and World Report. CSU joacă un rol important în înființarea Peace Corps (Corpul Păcii), rămânând și astăzi una din principalele surse de voluntari pentru acest program.

 

INTO este o retea de centre educationale ce a inregistrat o dezvoltare rapida. Avand baza chiar in incinta universitatilor, centrele sprijina studentii straini care doresc sa-si continue studiile universitare si de master in SUA sa se pregateasca si sa-si mareasca sansele la admitere.Sistemul de învățământ: University education
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/140/