Culinary Arts Academy, Switzerland- Swiss Education Group

Aspiră la o carieră în domeniul culinar prin alegerea CAA, una dintre cele mai renumite institute internaționale de educație culinară. Prin cu pasiune și devotament, Culinary Arts Academy Switzerland vă va oferi ingredientele complementare pentru o carieră creativă în domeniul artei culinare.

Având campusuri în centrul orașului Lucerne și Le Bouveret, CAA este situat chiar în inima Europei și înconjurat de tradițiile culinare din Italia și Franța. Programul oferit va dezvolta aprecierea dvs. pentru filosofia culinară europeană, competențe, tradiții și va aduce la cunostință tendințele moderne.

La CAA veți depinde deopotrivă abilitățile practice necesare în bucătarie dar și abilitați manageriale prin prisma cursurilor de management; aceste aspecte sunt vitale pentru cei ce își doresc să lucreze în domeniu la cel mai înalt nivel. Experiența se dobândește prin accesarea internship-urilor plătite care se desfășoară în restaurante premiate cu stele Michelin dar și în hoteluri de 4 și 5 stele din Elveția.Sistemul de învățământ: Private university
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/128/