Hotel Institute Montreux - Swiss Education Group

Montreux este un orășel elvețian plin de viață amplasat între Lacul Geneva și Alpii Elvețieni, într-una dintre cele mai frumoase regiuni ale țării: Riviera Elvețiană. Situat la doar o oră de mers cu trenul de aeroportul Geneva, orașul se bucură anual de numeroși vizitatori și este gazda unor evenimente importante, precum renumitul Montreux Jazz Festival.

Școala este situată chiar în inima orasului, pe malul lacului Geneva și în imediata apropiere a Munților Alpi. Bucurându-se de o lungă și prestigioasă tradiție în managementul hotelier, Hotel Institute Montreux oferă o combinație de programe de afaceri care îmbină practici ospitaliere elvețiene de renume cu expertiza americană de management.

Această combinație unică ajută la pregătirea absolvenților pentru posturi de conducere în mediul afacerilor și ospitalității.

Facultatea oferă un mediu propice pentru dezvoltarea cunoștințelor din domeniul managementului ospitalier, dar si a unor abilități interpersonale, lingvistice și culturale.

Studenții se pot specializa in Finanțe, Marketing, Resurse Umane sau Luxury Business Management, având deschidere la o gamă largă de oportunități de carieră în industria ospitalității și afacerilor.Sistemul de învățământ: Private university
Web adresa: www.integraledu.com/docs/flipuniro/site/130/