• mai mult decat o universitate                                  o cariera de succes

  • diploma imternationala                                            traditii

  • grupuri mici de studiu                                                 facilitati moderne

  • viata sociala                                                           mediu international

  • facilitati moderne de cazare                                      metode de educatie

  • cultura                                                                       stil de viata

  • orientare practica                                                           Arta

Te așteptăm la World Education Fair! Reprezentanţii universităţilor, centrelor de limbi străine, liceelor și colegiilor din străinătate vin să-și prezinte oferta educaţională, bursele și oportunităţile de studiu, carieră și dezvoltare.

 

INREGISTREAZA-TE ACUM

 

Ce găsești la World Education Fair dacă ești interesat de studii liceale sau de EduTabere în străinătate:

 

EduTabere individuale în străinătate – poți alege din peste 300 de oferte din Europa și America de Nord.

EduTabere de grup în străinătate – profesorii și părinții pot opta pentru varianta taberelor de grup în străinătate. Vezi AICI centrele de limbi străine participante.

IMPORTANT! În cadrul World Education Fair poți beneficia de reduceri de 5% pentru înscrierile la taberele de grup.

NOU! Tabără de karting în Italia - organizată de Real Racing, sub conducerea lui Constantin RĂILEANU, multiplu campion national de karting și membru al Federației Române de Karting.

Licee din străinătate – te întâlnești cu reprezentanții unora dintre cele mai bune instituții de tip boarding sau college din străinătate, beneficiind de îndrumarea lor și a consultanților IntegralEdu în alegerea celui mai bun program de studiu. Vezi AICI instituțiile participante.

Workshop-uri, prezentări – participi gratuit la prezentările susținute de către instituțiile de învățământ din străinătate, consultanții și partenerii IntegralEdu.

Burse și oferte speciale – afli cum poți burse pentru studii și discount-uri pentru EduTabere în străinătate.

Cursuri IELTS și CAMBRIDGE - Doar în cadrul târgului poți profita de o REDUCERE de 100 RON la oricare curs de engleză.

Pretestari gratuite pentru examenele IELTS – înscrieri în cadrul evenimentului din București. IntegralEdu Language School este acreditat ca centru oficial de Pretestare pentru examenele prestigioasei institutii Cambridge English Language Assessment.

 Teste de orientare profesională – Centigrade, Preview si Cambridge Profile, dezvoltate de Cambridge Occupational Analysts (COA). IntegralEdu este centru autorizat pentru susținerea și interpretarea testelor COA.

ÎNSCRIERI PROMOȚIONALE, doar în cadrul evenimentului, pentru testele Centigrade - 170 RON!

 

Consultanţă educaţională specializată și individuală - pentru identificarea și alegerea celor mai potrivite şcoli, program de studiu sau curs de limbi străine.

 

PREMIERE CONCURS MY PERFECT SUMMER”, unde castigatorii concursului vor pleca cu un iPad Air!

 

Dacă ești interesat și de programe de licență, master sau MBA în străinătate, vizitează și secțiunea dedicată acestora AICI și te așteptăm la eveniment pentru a discuta cu reprezentanții instituțiilor prezente.

Formatul World Education Fair permite discuții individuale cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, consiliere educațională în cadrul evenimentului și înscrieri pe loc la unele programe.

 

Participarea la eveniment este GRATUITĂ şi se face pe bază de înregistrare online.

 

Înregistrează-te acum pentru a primi tichetul personalizat, cu toate programele de studiu care se potrivesc profilului tău!

Înscrierea se poate face online, completând formularul de acces, formular ce îți permite să selectezi toate programele de studiu de care ești interesat. Formularul de înregistrare poate fi accesat din ambele secțiuni (Universități, Licee de elită și Tabere de vară) ale site-ului.

 

*Lista participanților poate varia în orașele în care este organizat evenimentul

 

 

ORGANIZATOR: IntegralEdu este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii, cu birouri in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 24 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 500 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.integraledu.ro, www.worldeducation.ro si pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro