• mai mult decat o universitate                                  o cariera de succes

 • diploma imternationala                                            traditii

 • grupuri mici de studiu                                                 facilitati moderne

 • viata sociala                                                           mediu international

 • facilitati moderne de cazare                                      metode de educatie

 • cultura                                                                       stil de viata

 • orientare practica                                                           Arta

 

A 26-a editie a World Education Fair s-a incheiat! Impreuna cu reprezentantii institutiilor din strainatate, am discutat depre oportunitatile de studiu care vi se potrivesc, despre metodele de finantare pe care le puteti accesa, dar si despre perspectivele profesionale ale fiecaruia.

Urmatorul pas in drumul spre studiul in strainatate este sa discutati cu un consultant educational despre optiunea cea mai potrivita voua si sa incepeti pregatirea dosarului de inscriere.

IntegralEdu, consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, va vine in ajutor cu servicii de consultanta educationala gratuita, atat pentru UNIVERSITATI, cat si pentru LICEE si EduTabere in strainatate, TESTE DE ORIENTARE PROFESIONALA daca nu v-ati hotarat deja asupra unui domeniu, cursuri de pregatire pentru examenele IELTS sau TOEFL sau cursuri de dezvoltare personala.

Va asteptam cu drag si la urmatoarea editie a World Education Fair, care va avea loc in toamna 2017. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si evenimente dedicate studiilor in strainatate, urmariti-ne si pe Facebook si pe site-urile IntegralEdu.

 

Licee, scoli de elita si EduTabere in strainatate, toate la World Education Fair!

 

Experimenteaza educatia in strainatate la World Education Fair. Sub conceptul Educatie 360⁰, cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania se afla la a 26-a editie si va avea loc in Bucuresti, Craiova si Constanta. Licee, scoli de elita si centre de limbi straine vin in Romania pentru a discuta direct cu cei interesati sa afle care sunt programele de studiu potrivite lor, bursele si metodele de finantare pe care le pot accesa si care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a fi admis la institutia aleasa. In plus, vei putea alege din peste 300 de EduTabere in strainatate.

 

Bucuresti - 18 – 19 februarie
Hotel Radisson Blu
10:00-17:00

Craiova - 21 februarie 
Hotel Ramada Plaza
11:00-16:00

Constanta - 23 februarie
Hotel IBIS
11:00-16:00

 

Participarea este gratuita, pe baza de inscriere online.
Click AICI pentru a te inscrie.

 

Ce vei gasi la World Education Fair:

 1. Peste 300 de EduTabere individuale individuale din Europa, America de Nord sau Asia, cu reduceri de pana la 10% pentru cele prezente la targ
 2. EduTabere de grup in UK, SUA, Portugalia sau Germania cu reduceri de pana la 10%
 3. Scoli si licee de elita in Europa si America de Nord
 4. Burse si metode de finantare disponibile pentru toate nivelurile de studiu
 5. Teste de Orientare Profesionala, cu oferte speciale doar in cadrul targului, dezvoltate de Cambridge Occupational Analysts si prezentari sustinute de reprezentantii COA, pentru prima data in Romania. Testele se pot sustine si in cadrul evenimentului (doar in Bucuresti), cu programare in prealabil la 021 311 0572.
 6. Inscriere la pretestari gratuite pentru examenele IELTS si Cambridge, organizate de IntegralEdu Language School, centru oficial acreditat pentru Pretestare a examenelor prestigioasei institutii Cambridge English Language Assessment
 7. In premiera, tururi virtuale in cateva dintre campusurile universitatilor din strainatate, cu PlayStation VR! 

 

  

Daca esti interesat si de studii de licenta, master sau MBA, acceseaza pagina dedicata lor aici.

Completeaza formularul de inregistrare pentru a putea participa la targ. In plus, vei primi si o oferta personalizata cu programele de studiu si institutiile recomandate tie.

 

 

 

ORGANIZATOR: IntegralEdu este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii, cu birouri in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 25 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 500 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.integraledu.ro, si pagina de Facebook.