• mai mult decat o universitate                                  o cariera de succes

  • diploma imternationala                                            traditii

  • grupuri mici de studiu                                                 facilitati moderne

  • viata sociala                                                           mediu international

  • facilitati moderne de cazare                                      metode de educatie

  • cultura                                                                       stil de viata

  • orientare practica                                                           Arta

 

 Totul despre educatia in strainatate la World Education Fair!

Editia din septembrie a World Education Fair, care a avut loc in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Galati si Craiova s-a incheiat.

Va asteptam cu drag la editia de primavara, ale carei date le vom anunta in curand.

Consultantii IntegralEdu din toata tara va raman la dispozitie pentru sprijin in alegerea celui mai potrivit program de studiu, pregatire, aplicare si admitere la studii in strainatate la: licee si scoli de elita din Europa si America de Nord, universitati din intreaga lume (studii de licenta si master), EduTabere si centre de limbi straine din strainatate, programe Work and Travel USA.  Pentru mai multe informatii privind cei peste 500 parteneri internationali ai IntegralEdu, despre serviciile GRATUITE de consultanta oferite si contact birouri, vizitati www.integraledu.ro, de unde puteti accesa site-urile dedicate fiecarui tip de program de interes in parte. 

Va invitam sa ne urmariti si pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile si concursurile pe care le pregatim pentru voi. Va asteptam cu drag la urmatoarele editii ale World Education Fair!

  

  

WORLD EDUCATION FAIR este un eveniment organizat de IntegralEdu, cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii, cu birouri in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 24 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 500 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA.