Burse

Mai jos puteti vedea bursele oferite de catre scolile si liceele participante la editia din februarie 2017 a World Education Fair. Aici puteti afla mai multe informatii despre busele oferite de scolile si liceele partenere IntegralEdu.

 

dOverbroeks College 

dOverbroecks College a fost înființat în anul 1978 în imediata apropiere a faimosului oraș universitar Oxford, animat de spiritul și entuziasmul tinerilor. Colegiul D’Overbroeck’s are o reputație academică excelentă și este potrivit pentru elevii independenți, foarte motivați și ambițioși, care vizează aplicarea la universități de prestigiu din Marea Britanie, cum ar fi Oxford și Cambridge, Imperial College, LSE, UCL, Universitățile din Edinburgh, Bath, Bristol, Newcastle, Leeds, etc. Bursa IntegralEdu la dOverbroeks College acoperă până la 40% din taxa de școlarizare. Cei care vor să aplice pentru această bursă o pot face doar pe durata târgului, pentru programele GCSE și A-Levels.

Cuantumul bursei: până la 40% din taxa de școlarizare

Procedura de aplicare la burse implică:

Mai multe informații despre bursa IntegralEdu, veți găsi aici

 

Cardiff Sixth Form College, Marea Britanie 

Cardiff Sixth Form College (CSFC) este situat în capitala Țării Galilor, Cardiff. Colegiul are o reputație academică excelentă și ocupă primele locuri în topurile din Marea Britanie la examenele A-levels. În 2016, 57% dintre elevi au obținut A*, iar 93% A*-A. Colegiul se mândrește cu evoluția profesională a elevilor săi, care sunt în mod tradițional admiși la cele mai dorite specializări de la cele mai prestigioase universități, inclusiv Oxbridge.

Programele suplimentare și experiența profesională dobândită prin stagii practice sunt o premisă pentru alegerea informată a profesiei și pentru o carieră de succes. Predarea în clase mici, abordarea individuală și numeroasele activități extrașcolare sunt o garanție pentru părinți în ceea ce privește investițiile făcute. În procesul de învățare, elevii sunt sfătuiţi cum să utilizeze eficient timpul de pregătire.

Cuantumul bursei: Până la 50% din taxa de școlarizare

Procedura de aplicare la bursă implică:

Cardiff Sixth Form College se numără printre școlile cu un grad de selectivitate ridicat. Pentru mai multe informații, vă puteți adresa unuia dintre consultanții IntegralEdu. Procedura de obținere a bursei implică susținerea testelor de admitere și se va ține cont de rezultatele academice obținute de candidat până în momentul aplicației și a diplomelor/certificărilor obținute până acum.

 

MPW Schools and College

MPW a fost fondat in 1973 de catre trei absolventi ai Universitatii Cambridge si se constituie din trei colegii distincte, situate in Londra, Cambridge si Birmingham, oferind programe de studiu flexibile si diversificate.

Reputatia excelenta se datoreaza reunirii urmatoarelor concepte: metode individuale de studiu, conforme cu nevoile si obiectivele concrete ale elevilor; studiu in grupe mici de maximum 8 cursanti; orientare practica a cursurilor; programa scolara echilibrata si flexibila, cu o mare varietate de materii si posibilitati de combinare; monitorizare permanenta a progresului fiecarui elev; orientare profesionala si suport pe durata procesului de admitere la universitate.

MPW acorda burse de merit, dar cu o valoare redusa, elevilor cu rezultate academice bune. Pe baza rezultatelor scolare (prezentate prin foaia matricola) si a unui interviu cu unul dintre reprezentantii scolii, se va stabili cuantumul bursei.  

 

Schule Schloss Salem


Gratie fondului voluntar pentru strangerea de resurse financiare, in fiecare an se acorda burse pentru elevii cu rezultate academice deosebite si care se implica activ in viata scolara. Elevii din clasele 8-11 pot aplica pentru o bursa de muzică oferita in colaborare cu Universitatea de muzica Trossingen.
Cuantumul bursei: 6000 de euro pe an sau 500 de euro pe luna.
 
Procedura de aplicare la burse implica:

 

Kings Colleges

Kings Colleges sunt unul dintre principalele grupuri de colegii internationale din Marea Britanie (avand colegii in Londra, Brighton, Bournemouth) care ofera programe specializate pentru integrarea cu succes in sistemul de invatamant britanic si pentru inscrierea la universitati engleze de elita. Inca de la fondarea lor, in anul 1957, se încearca asigurarea de cursuri diverse, imbinand bogatele traditii britanice cu metodologia contemporana si inovativa, in materie de educatie. Kings Colleges asigura o atmosfera calda si prietenoasa, in care elevii ocupa locul central si primesc sprijin in fiecare etapa a dezvoltarii.

Kings Colleges ofera burse elevilor care indeplinesc cerintele de mai jos. Cuantumul bursei va diferi de la caz la caz.

Procedura de aplicare implica:

 

Cambridge International School:

Cambridge International School este compusa din elevi, profesori si personal din toate colturile lumii, fiind realmente o scoala internationala. Inca din 2006, scoala ofera o educatie de calitate copiilor de toate varstele. Sunt peste 350 de elevi din peste 30 de tari, care vorbesc 27 de limbi diferite, fapt care contribuie la crearea unui mediu de studiu multicultural foarte diversificat.

Scoala ofera un numar limitat de burse pentru excelenta academica si talente deosebite. Procentul bursei de excelenta din taxa de scolarizare va fi stabilit in functie de rezultatele obtinute la testele de admitere si de bugetul disponibil al scolii. Mai multe informatii despre aceste burse se obtin la momentul aplicarii.

 

Lancing College

Scoala ofera un numar limitat de burse academice, burse de muzica si burse pentru rezultate excelente in domeniul sportiv. Mai multe informatii despre burse puteti primi in birourile noastre.

 

Oakham School

Se acoda burse pentru performante academice, artistice si sportive. Numarul burselor integrale este limitat, iar cele partiale variaza intre 10-20% din taxa. Bursele se acorda pe principii concurentiale. Bursele pentru muzica include si studierea gratuita a unui instrument la alegere.

 

Caterham School

Scoala acorda burse de studiu pentru rezultate scolare deosebite si aptitudini artistice sau sportive. Cuantumul bursei de studiu este de pana la 50% din valoarea taxei, iar cele pentru sport si arta pana la 25%. Candidatii trebuie sa aiba rezultate excelente la limba engleza, matematica si stiinte naturale si sa se prezinte cu succes la examenele de admitere si la interviu. Cei care doresc sa primeasca bursa pentru sport sau arta trebuie sa prezinte o recomandare din partea profesorului de specialitate, portofoliu, diplome sau premii obtinute la competitii si concursuri. Se doreste ca acestia sa se implice activ in cluburile de activitati extrascolare.

 

Kingswood School, Bath

Scoala ofera burse de pana la 25% din taxa generala. Elevii straini cu performante academice foarte bune, dar si cu abilitati de lider si simt civic pot aplica pentru obtinerea unei astfel de burse. Pe langa acestea, candidatii trebuie sa dea dovada de talent muzical, sportiv sau dramaturgic sau in domeniul design-ului tehnologic.  pot aplica pentru bursa specializata John Weslez, cel care a fost fondatorul scolii. Mai multe informatii despre burse puteti primi in birourile noastre.

 

Greshams School

In fiecare an se acorda un numar limitat de burse pentru rezultate academice deosebite, performanta in sport, muzica, teatru si arta. La sfarsitul anului se impart premii elevilor talentati. Candidatii sustin examene scrise, interviu, sau examene practice. Bursele sunt acordate pentru admiterea in Year 7, Year 9 si Year 12.

 

 

 Pentru informatii despre alte burse oferite de liceele si colegiile partenere IntegralEdu, programati o intalnire cu unul dintre consultantii nostri in birourile noastre din tara.