Burse

Urmatoarele institutii si-au prezentat bursele si metodele de finantare a studiilor in cadrul targului World Education, editia septembrie 2016.

 

Participă la competiţia pentru bursele de studiu oferite de liceele de elită din Marea Britanie!

Educaţia la o şcoală de elită implică un cost pe măsură. Poţi economisi, însă, până la 50% din taxele de şcolarizare prin proiectul World Education!

Dacă dorești să studiezi în Marea Britanie de la septembrie 2017, ai acum posibilitatea de a te înscrie în competiția pentru burse!

Te poți considera eligibil pentru obținerea unei burse academice, dacă îndeplinești câteva condiții, precum:

 rezultate școlare foarte bune
 un nivel ridicat de stăpânire a limbii engleze
 o bună capacitate de adaptare la un mediu cultural cu totul nou

În plus, bineînțeles, trebuie să îți dorești și să fii pregătit/ă să studiezi departe de casă.    

Pentru a afla care sunt posibilitățile de a obține o bursă direct de la reprezentanți ai colegiilor și școlilor la care dorești să aplici, te așteptăm la World Education Fair. Informații despre program și orașele în care se va desfășura evenimentul, vei găsi aici.

 


Bursele oferite de partenerii IntegralEdu, adresate elevilor cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani

Astrum Education Ltd, Marea Britanie
Astrum Education Ltd este un grup format din trei licee de top din Londra: Lansdowne College din Bayswater, Duff Miller din Kensington şi Chelsea Independent College din Fulham. Fiecare şcoală este foarte diferită de cealaltă, astfel încât elevul să poată alege mediul cel mai potrivit personalităţii şi aspiraţiilor sale. Astrum Education pune accentul pe individ, încurajând fiecare elev să exceleze în ceea ce face. Şcoala are un program propriu de învăţare denumit The Astrum Learning Programme (ALP) care se ajustează în funcţie de motivaţia, aptitudinile, interesele şi obiectivele academice ale fiecărui elev.
Astrum Education oferă un număr limitat de burse. Datorită competitivității ridicate, selecția candidaților se face în funcție de rezultatele obținute la examene. Candidații vor susține teste de admitere la engleză și matematică și alte materii, în funcție de profilul fiecărui candidat.
Cuantumul bursei: până la 30% din taxa de şcolarizare.
Procedura de aplicare la burse implică:
• Foaie matricolă cu notele din ultimii doi-trei ani;
• Certificate și diplome de la competiții academice/activități extracurriculare din ultimii doi ani, daca acestea există;
• Test de matematică;
• Test de limba engleză;
• Interviu telefonic sau via Skype.

 

Cardiff Sixth Form College, Marea Britanie

Cardiff Sixth Form College (CSFC) este situat în capitala Țării Galilor, Cardiff. Colegiul are o reputație academică excelentă și ocupă primele locuri în topurile din Marea Britanie la examenele A-levels. În 2016, 57% dintre elevi au obținut A*, iar 93% A*-A. Colegiul se mândrește cu evoluția profesională a elevilor săi, care sunt în mod tradițional admiși la cele mai dorite specializări de la cele mai prestigioase universități, inclusiv Oxbridge.

Programele suplimentare și experiența profesională dobândită prin stagii practice sunt o premisă pentru alegerea informată a profesiei și pentru o carieră de succes. Predarea în clase mici, abordarea individuală și numeroasele activități extrașcolare sunt o garanție pentru părinți în ceea ce privește investițiile făcute. În procesul de învățare, elevii sunt sfătuiţi cum să utilizeze eficient timpul de pregătire.

Cuantumul bursei: Până la 50% din taxa de școlarizare

Procedura de aplicare la bursă implică:

Cardiff Sixth Form College se numără printre școlile cu un grad de selectivitate ridicat. Pentru mai multe informații, vă puteți adresa unuia dintre consultanții IntegralEdu. Procedura de obținere a bursei implică susținerea testelor de admitere și se va ține cont de rezultatele academice obținute de candidat până în momentul aplicației și a diplomelor/certificărilor obținute până acum.

 

 

Chase Grammar School, Marea Britanie
Chase Grammar School este o şcoală privată, fondată în anul 1979, a cărei clădire veche din 1879 se află în ţinutul Cannok Chase, între vastele câmpii ale regiunii Stafordshire. În apropiere, se află oraşul istoric Lichfield.
La Chase sunt admişi elevi cu vârste diferite - de la învăţământ primar până la învăţământul liceal. Obiectivul principal îl constituie dezvoltarea potenţialului fiecărui copil. Tinerii sunt motivaţi să lucreze cu perseverenţă, iar eforturile le sunt apreciate şi recompensate.
Cuantumul bursei: până la 50% din taxa de școlarizare și cazare.
Procedura de aplicare la burse implică:
• Foaie matricolă cu notele din ultimii doi-trei ani;
• Certificate și diplome de la competiții academice/activități extracurriculare din ultimii doi ani, daca acestea există;
• Test de matematică;
• Test de limba engleză;
• Interviu telefonic sau via Skype.

 

 Pentru informatii despre alte burse oferite de liceele si colegiile partenere IntegralEdu, programati o intalnire cu unul dintre consultantii nostri in birourile noastre din tara.