Burse

 

Mai jos, puteti vedea bursele oferite de catre scolile si liceele participante la editia din septembrie 2017 a World Education Fair. Pentru mai multe informatii despre busele oferite de toate scolile si liceele din partenere din strainatate, ia legatura cu unul dintre consultanții IntegralEdu.

 

Cardiff Sixth Form College, Marea Britanie 

Cardiff Sixth Form College (CSFC) este situat in capitala Tarii Galilor, Cardiff. Colegiul are o reputatie academica excelenta, 100% dintre absolventi fiind acceptati la universitati din Russell Group, inclusiv Oxbridge. Pentru al 8-lea an consecutiv se pozitioneaza in fruntea clasamentelor din Marea Britanie la rezultatele obtinute la examenele A-Levels.

Cuantumul bursei: Pana la 50% din taxa de scolarizare

Procedura de aplicare la bursa implica:

Cardiff Sixth Form College se numara printre scolile cu un grad de selectivitate ridicat. Pentru mai multe informatii, va puteti adresa unuia dintre consultantii IntegralEdu. Procedura de obtinere a bursei implica sustinerea testelor de admitere si se va tine cont de rezultatele academice obtinute de candidat pana in momentul aplicatiei si a diplomelor/certificarilor obtinute pana acum.

 

Lime House School  

Lime House School este o scoala mixta de tip boarding, fondata in 1899. Atmosfera scolii este una familiala si calda, propice dezvoltarii armonioase a copiilor si cultivarii intereselor si talentelor acestora. Lime House nu se numara printre scolile selective, insa are capacitatea de a asigura conditiile necesare descoperirii si maximizarii potentialului fiecarui copil astfel incat sa obtina rezultate academice bune. Eforturile scolii sunt concentrate pe formarea unor abilitati si capacitati esentiale elevilor, precum gandirea analitica si motivatia, cultivand, in acelasi timp, placerea pentru studiu. 

Procedura de aplicare la burse implica:

 

Kings Colleges

Kings Colleges reprezinta unul dintre principalele grupuri de colegii internationale din Marea Britanie (avand colegii in Londra, Brighton, Bournemouth) care ofera programe specializate pentru integrarea cu succes in sistemul de invatamant britanic si pentru inscrierea la universitati engleze de elita. Inca de la fondarea lor, in anul 1957, se incearca asigurarea de cursuri diverse, imbinand bogatele traditii britanice cu metodologia contemporana si inovativa, in materie de educatie. Kings Colleges asigura o atmosfera calda si prietenoasa, in care elevii ocupa locul central si primesc sprijin in fiecare etapa a dezvoltarii.

Kings Colleges ofera burse elevilor care indeplinesc cerintele de mai jos. Cuantumul bursei va diferi de la caz la caz.

Procedura de aplicare implica:

 

Lancing College

Lancing College face parte din elita scolilor de tip internat din Marea Britanie, al carei scop principal este de a oferi o educatie solida si cuprinzatoare, bazata pe traditii stravechi si valori morale: pasiune pentru acumulare de cunostinte noi, toleranta si onestitate in relatiile umane, atat pentru a dezvolta potentialul intelectual si fizic, cat si pentru a incuraja creativitatea elevilor. Lancing College este situat in provincia pitoresca si pasnica South Downs, West Sussex County, cu o frumoasa vedere panoramica spre mare. Campusul scolii este compact, modern, avand o suprafata impresionanta de 500 hectare, oferind conditii excelente pentru studii si diverse activitati extrascolare. Lancing College este renumita ca fiind una dintre cele mai moderne scoli din sudul Angliei, gratie dotarilor tehnice.

Scoala ofera un numar limitat de burse academice, artistice (arte, teatru, muzica), pentru rezultate excelente in domeniul sportiv.

Termene limita pentru inscriere in concursul de obtinere a bursei:

Procedurile de aplicatie variaza in functie de tipul bursei la care aspira fiecare candidat, iar mai multe informatii despre burse puteti primi la World Education Fair sau in birourile IntegralEdu.

 

Oakham School

Oackham School a fost fondata in 1584 si este renumita pentru traditiile indelungate si standardele inalte pe care le are in toate aspectele vietii scolii - in interiorul salii de clasa, dar si in afara ei. Este una dintre principalele scoli IB din Marea Britanie, care ofera si traditionalul program A-levels. 

Se acorda burse pentru performante academice, artistice (muzica, arte, teatru), design si tehnologie si burse sportive. Bursa acordata variaza intre 5-20%, in functie de tipul acesteia. Valoarea totala a burselor acordate unui singur candidat poate atinge maxim 20% din taxa de scolarizare.

Termene limita pentru inscriere in concursul de obtinere a bursei:

Procedurile de aplicatie variaza in functie de tipul bursei la care aspira fiecare candidat, iar mai multe informatii despre burse puteti primi la World Education Fair sau in birourile IntegralEdu.

 

Caterham School

Caterham School ofera o pregatire scolara excelenta in programele GCSE si A-Levels. In ultimii ani, scoala a ocupat pozitii fruntase in topul celor mai bune scoli englezesti cu regim de pensiune. Scoala se afla in comitatul Surrey, intr-o locatie perfecta care imbina apropierea de Londra cu linistea si farmecul naturii britanice.

Scoala acorda burse pentru urmatoarele domenii de performanta: academic, muzica, sport, arte si design, artele spectacolului, stiinte (doar pentru 16+ ani) si teatru. Pentru elevii de 13+ ani care aplica pentru septembrie 2018, a fost introdusa bursa pentru inovatii si va fi oferita elevilor care vor da dovada de creativitate in sfera digital (coding, app design, web design etc.). In functie de tipul bursei, cuantumul variaza intre 10% si 25%, iar in mod exceptional se acorda 50% din taxa de scolarizare.

Termene limita pentru inscriere in concursul de obtinere a bursei:

Procedurile de aplicatie variaza in functie de tipul bursei la care aspira fiecare candidat, iar mai multe informatii despre burse puteti primi la World Education Fair sau in birourile IntegralEdu.

 

PRETESTARI GRATUITE LA MATEMATICA!

*             Copiii interesati de continuarea studiilor intr-o scoala din strainatate pot fi pretestati gratuit la mate (pe curriculum britanic) printr-o programare realizata in cadrul WEF.

*             Testele sunt sustinute la oricare dintre birourile IntegralEdu din Romania

*             Acestea se aplica pentru verificare cunostintelor, pentru intrarea in Year 9, GCSE, IGCSE, A-Levels/IB

*             Scopul acestor pretestari este cel de evaluare a nivelului actual al copilului, astfel incat sa poata fi gandit un plan de lucru cu familia, sa poata fi stabilite etapele de pregatire pentru admitere si alegerea celei mai potrivite scoli si a celui mai potrivit program de studiu

Pentru mai multe informatii contactati consultantii IntegralEdu in cadrul World Education Fair sau in oricare din birourile din tara.