Burse

Urmatoarele institutii partnere IntegralEdu ofera burse de studiu, de merit sau burse academice. Pentru mai multe informatii si pentru a afla cum pot fi accesate aceste burse, programati o intalnire cu unul dintre consultantii nostri in birourile noastre din tara.

 


Astrum Education Ltd, Marea Britanie

Astrum Education Ltd este un grup format din trei licee de top din Londra: Lansdowne College din Bayswater, Duff Miller din Kensington şi Chelsea Independent College din Fulham. Fiecare şcoală este foarte diferită de cealaltă, astfel încât elevul să poată alege mediul cel mai potrivit personalităţii şi aspiraţiilor sale. Astrum Education pune accentul pe individ, încurajând fiecare elev să exceleze în ceea ce face. Şcoala are un program propriu de învăţare denumit The Astrum Learning Programme (ALP) care se ajustează în funcţie de motivaţia, aptitudinile, interesele şi obiectivele academice ale fiecărui elev.
Astrum Education oferă un număr limitat de burse. Datorită competitivității ridicate, selecția candidaților se face în funcție de rezultatele obținute la examene. Candidații vor susține teste de admitere la engleză și matematică și alte materii, în funcție de profilul fiecărui candidat.
Cuantumul bursei: până la 30% din taxa de şcolarizare.

Procedura de aplicare la burse implică:

 Foaie matricolă cu notele din ultimii doi-trei ani;
 Certificate și diplome de la competiții academice/activități extracurriculare din ultimii doi ani, daca acestea există;
 Test de matematică;
 Test de limba engleză;
 Interviu telefonic sau via Skype.
 

Cardiff Sixth Form College, Marea Britanie

Cardiff Sixth Form College (CSFC) este situat în capitala Țării Galilor, Cardiff. Colegiul are o reputație academică excelentă și ocupă primele locuri în topurile din Marea Britanie la examenele A-levels. În 2016, 57% dintre elevi au obținut A*, iar 93% A*-A. Colegiul se mândrește cu evoluția profesională a elevilor săi, care sunt în mod tradițional admiși la cele mai dorite specializări de la cele mai prestigioase universități, inclusiv Oxbridge.

Programele suplimentare și experiența profesională dobândită prin stagii practice sunt o premisă pentru alegerea informată a profesiei și pentru o carieră de succes. Predarea în clase mici, abordarea individuală și numeroasele activități extrașcolare sunt o garanție pentru părinți în ceea ce privește investițiile făcute. În procesul de învățare, elevii sunt sfătuiţi cum să utilizeze eficient timpul de pregătire.

Cuantumul bursei: Până la 50% din taxa de școlarizare

Procedura de aplicare la bursă implică:

Cardiff Sixth Form College se numără printre școlile cu un grad de selectivitate ridicat. Pentru mai multe informații, vă puteți adresa unuia dintre consultanții IntegralEdu. Procedura de obținere a bursei implică susținerea testelor de admitere și se va ține cont de rezultatele academice obținute de candidat până în momentul aplicației și a diplomelor/certificărilor obținute până acum.

 

 

Wrekin College

Scoala ofera un numar limitat de burse elevilor care aplica pentru admiterea in Year 7, Year 9 si Year 12, valoarea acestora fiind de pana la 25% din taxa de scolarizare. Bursierii trebuie sa indeplineasca cerintele referitoare la varsta si trebuie sa fie un model pentru ceilalti elevi prin abordarea fata de studiu si prin participarea activa la viata scolii. In functie de performanta bursierilor la evaluarile anuale, bursele pot fi acordate pentru intreaga perioada de scolarizare. Bursele oferite sunt burse academice, artistice (arta si muzica) si sportive.
Pentru obtinerea bursei candidatii trebuie sa sustina teste relevante, interviu, auditie sau probe sportive si sa indeplineasca cerintele referitoare la varsta. Cei care demonstreaza abilitati academice ridicate si exceleaza in alte domenii decat cele mentionate deja,  pot aplica pentru bursele speciale Pendle. Pentru obtinerea unei burse Pendle candidatii trebuie sa sustina examenele pentru bursele academice si sa indeplineasca cerintele obtinerii unei burse, intr-un alt domeniu cel putin.

 

Abbey DLD Group

Abbey DLD Group include trei colegii private de renume din Cambridge, Londra si Manchester. Toate colegiile au o abordare comuna si aplica aceleasi principii de formare in vederea atingerii obiectivului principal si anume alegerea celui mai adecvat program de studiu pentru obtinerea unor performante academice excelente. Acest lucru este realizat prin intermediul metodelor inovative de predare, mai exact prin abordarea individuala a nevoilor fiecarui elev.
Se ofera burse pentru excelenta academica elevilor care aplica pentru programul GCSE. Candidatii au la dispozitie 2 saptamani pentru acceptarea ofertei primite.

Procedura de aplicare implica:

Rezultate academice excelente in ultimii doi ani de studiu - prezentarea catre scoala a foii matricole pe ultimii 2 ani
Certificat IELTS obtinut cu 6.5 (minim 6.0 pe fiecare sectiune), sau certificat FCE obtinut cu A-B, sau certificat CAE obtinut cu A-C, sau certificat CPE obtinut cu A-C.
Obtinerea unui scor de peste 70% la teste
Interviu cu directorul scolii
 

 

Cambridge International School: Scoala ofera un numar limitat de burse pentru excelenta academica si talente deosebite. Procentul bursei de excelenta din taxa de scolarizare va fi stabilit in functie de rezultatele obtinute la testele de admitere si de bugetul disponibil al scolii. Mai multe informatii despre aceste burse se obtin la momentul aplicarii.

 

Amadeus International School Vienna: In fiecare an, scoala acorda un anumit numar de burse pentru elevii supradotati si talentati, laureati ai diferitelor festivaluri.

 

Battle Abbey School: Scoala acorda burse pentru excelenta academica, arta, sport, muzica, teatru si calculatoare. Cuantumul bursei poate ajunge pana la 20% din taxa de scolarizare, valoarea acesteia stabilindu-se in functie de rezultatele academice obtinute, recomandarile profesorilor, competentele candidatului si pe baza inteviului cu directorul scolii.

 

Lancing College: Scoala ofera un numar limitat de burse academice, burse de muzica si burse pentru rezultate excelente in domeniul sportiv. Mai multe informatii despre burse puteti primi in birourile noastre.

 

Oakham School: Se acoda burse pentru performante academice, artistice si sportive. Numarul burselor integrale este limitat, iar cele partiale variaza intre 10-20%din taxa. Bursele se acorda pe principii concurentiale. Bursele pentru muzica include si studierea gratuita a unui instrument la alegere.

 

Caterham School

Scoala acorda burse de studiu pentru rezultate scolare deosebite si aptitudini artistice sau sportive. Cuantumul bursei de studiu este de pana la 50% din valoarea taxei, iar cele pentru sport si arta pana la 25%. Candidatii trebuie sa aiba rezultate excelente la limba engleza, matematica si stiinte naturale si sa se prezinte cu succes la examenele de admitere si la interviu. Cei care doresc sa primeasca bursa pentru sport sau arta trebuie sa prezinte o recomandare din partea profesorului de specialitate, portofoliu, diplome sau premii obtinute la competitii si concursuri. Se doreste ca acestia sa se implice activ in cluburile de activitati extrascolare.

 

Kingswood School, Bath: Scoala ofera burse pentru performante academice, arta si sport de pana la 25% din taxa generala. Elevii straini pot aplica pentru bursa specializata John Weslez, cel care a fost fondatorul scolii.

 

Gresham’s School: In fiecare an se acorda un numar limitat de burse pentru rezultate academice deosebite, performanta in sport, muzica, teatru si arta. La sfarsitul anului se impart premii elevilor talentati. Candidatii sustin examene scrise, interviu, sau examene practice. Bursele sunt acordate pentru admiterea in Year 7, Year 9 si Year 12.

 

 Pentru informatii despre alte burse oferite de liceele si colegiile partenere IntegralEdu, programati o intalnire cu unul dintre consultantii nostri in birourile noastre din tara.