Burse

 Burse de studiu oferite de licee de elită din străinătate în cadrul

World Education Fair

Cu fiecare editie World Education Fair, participantii se pot informa in legatura cu burse oferite de catre institutiile partenere prezente la targ. Mai jos sunt listate institutiile si bursele oferite de catre acestea de la editia trecuta a World Education Fair. Informatii actualizate vor fi publicate cu o saptamana inaintea targului.

 

 

Educaţia la o şcoală de elită implică un cost pe măsură. Poţi economisi, însă, până la 40% din taxele de şcolarizare prin proiectul World Education!

Dacă dorești să studiezi în Marea Britanie, Elveția, Germania, Portugalia sau Statele Unite ale Americii de la septembrie 2016, ai acum posibilitatea de a accesa una dintre bursele oferite.

Pentru a afla care sunt posibilitățile de a obține o bursă direct de la reprezentanți ai colegiilor la care dorești să aplici, te așteptăm la World Education Fair care se va desfășura astfel:

Dacă ești un elev cu rezultate şcolare foarte bune, ai un nivel ridicat de cunoaştere a limbii în care vei învăța şi ești pregătit să studiezi departe de casă, atunci ești eligibil pentru obținerea unei burse. Îți recomandăm să ai la tine foaia matricolă cu notele obţinute în ultimii trei ani de studiu, în original şi tradusă în limba engleză de către un traducător autorizat.

Dacă vei fi considerat eligibil pentru obținerea unei burse, vei putea susţine testele de admitere la biroul IntegralEdu sau în cadrul târgului, acolo unde este posibil. Examenele diferă de la o şcoală la alta, în funcţie de programul ales şi de condiţiile de admitere ale liceului, dar în general constau în: examen scris la limba engleză, examene la anumite materii (pentru admitere la 14 ani - matematică), interviu cu directorul de admitere al respectivului liceu (personal, via Skype sau telefonic).

 

Bursele oferite de partenerii IntegralEdu, adresate elevilor cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani

 CATS College, Marea Britanie

Cambridge Education Group (CEG) reuneşte un grup de colegii ce oferă programe de studiu diversificate pentru elevii din Marea Britanie şi din străinătate – CATS College Cambridge, CATS College London şi CATS College Canterbury. Elevii sunt sprijiniţi atât pe durata procesului de studio, cât şi în perioada de pregătire pentru admiterea la universitate. Colegiul oferă pregătire specializată pentru examenele Oxbridge şi BMAT pentru universităţile de medicină. Nivelul de stăpânire a limbii engleze trebuie să fie unul foarte bun. Bursele vor fi stabilite în concordanţă cu rezultatele obţinute la examenele de admitere susţinute la birourile Integral România şi pe baza interviului cu directorul de studii.

Se oferă 5% reducere din taxa de școlarizare familiilor ce efectuează plata anuală până la sfârșitul lunii februarie.

Cuantumul bursei: până la 40% din taxa de școlarizare. Procentul bursei din taxa de şcolarizare va fi stabilit în funcţie de rezultatele obţinute la testele de admitere şi de bugetul disponibil al şcolii.

Procedura de aplicare la burse implică:

 

CATS Academy Boston, SUA

CATS Academy Boston face parte din grupul de colegii Cambridge Education Group (CEG), oferind aceeaşi pregătire de top şi în noul centru din USA.

Se oferă 5% reducere din taxa de școlarizare familiilor ce efectuează plata anuală până la sfârșitul lunii februarie.

Informații despre burse: procentul bursei de merit, din taxa de şcolarizare, va fi stabilit în funcţie de rezultatele obţinute la testele de admitere şi de bugetul disponibil al şcolii. Se oferă reduceri de 15% din taxa de școlarizare pentru elevii europeni.

Procedura de aplicare la burse implică:

 

Sidcot School

Fondată în anul 1699, Sidcot School este una dintre cele mai vechi internate din Anglia, cu o tradiție îndelungată în educație. Școala împărtășește valorile morale ale quakeri-lor, fondate pe idei precum: egalitate, corectitudine, dialog, respect față de sine, față de ceilalți și față de mediul înconjurător.

În fiecare an, școala oferă un număr limitat de burse pentru performanțe academice excepționale, talent artistic deosebit sau implicare active și semnificativă la viața școlară. Mai multe informații despre aceste burse se obțin la momentul aplicării.

 

NOBEL International School Algarve

Nobel International School Algarve este o școală internațională, situată în cea mai sudică provincie a Portugaliei. Structura programei şcolare a fost elaborată pe baza sistemului educaţional britanic – IGCSE şi A-Levels. Cursurile se desfăşoară în grupe mici, ceea ce permite o abordare individuală, adaptată nevoilor fiecărui elev, iar atmosfera este caldă şi prietenoasă.

Şcoala oferă burse de studiu elevilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani, iar termenul limită de aplicare este 14 martie 2016.

Cuantumul bursei acordate din taxa de şcolarizare va fi stabilit în funcţie de rezultatele obţinute la testele de admitere şi de bugetul disponibil al şcolii, fiind posibilă acoperirea integrală a taxei de școlarizare (nu și pe cea de cazare și mese).

 

Kings Colleges

Kings Colleges, unul din principalele grupuri de colegii internaţionale din Marea Britanie, oferă programe specializate pentru integrarea cu succes în sistemul de învăţământ britanic şi pentru înscrierea cu succes la universităţile engleze de elită. Kings London, Kings Oxford şi Kings Bournemouth asigură o atmosferă caldă şi prietenoasă, în care elevii ocupă locul central şi primesc sprijin în fiecare etapă a dezvoltării.

Procentul bursei din taxa de şcolarizare va fi stabilit în funcţie de rezultatele obţinute la testele de admitere şi de bugetul disponibil al şcolii.

 

Consultă şi programul târgului WORLD EDUCATION!