Burse

 

Mai jos puteti vedea bursele oferite de catre scolile si liceele participante la editia din februarie 2018 a World Education Fair. Aici puteti afla mai multe informatii despre busele oferite de scolile si liceele partenere IntegralEdu.

 

Chelsea Independent College

Chelsea College Independent este situat intr-o zona rezidentiala moderna din Chelsea, cunoscut pentru restaurantele elegante, buticurile de designer, stadioanele de prima clasa si parcurile frumos amenajate. Colegiul are doua cladiri moderne, situate in apropiere de Fulham Road, din care una este vizavi de Chelsea Football Club. Una dintre principalele prioritati ale colegiului este ca fiecare elev sa primeasca o atentie individuala si sprijin in punerea in aplicare a planurilor personale. Majoritatea elevilor sunt straini, proveniti din 30 de tari, care aduc diversitate si imbogatesc comunitatea scolara. Daca este necesar, se ofera pregatire suplimentara gratuita. Chelsea Independent College foloseste o abordare originala in schitarea profilului individual al elevului, identificarea nevoilor acestuia si elaborarea unei strategii de

invatare, bazata pe sistemul de predictie a notelor, dupa o metodologie elaborata de Universitatea din Durham. Anual, parte dintre absolventi sunt admisi la universitati de prestigiu din Russell Group. In cadrul scolii este incurajata o atmosfera mai informala, mai apropiata de viata de student.

Cuantumul bursei: Acesta variaza de la caz la caz, in functie de performantele candidatilor.

Tipuri de burse si procedure de aplicare:  

 

Kesington Park School

Kensington Park School este o scoala independenta noua, situata in inima Londrei, care se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 18 ani. Scoala este noua, insa conducerea si profesorii scolii au o experienta indelungata si au obtinut rezultate notabile la unele dintre cele mai bune scoli din Marea Britanie. Directorul departamentului de economie, profesori experimentati de matematica si stiinte si membri din conducerea scolii, vin de la renumita scoala St. Paul. Buna parte dintre acestia au peste 25 de ani de experienta in pregatirea elevilor pentru obtinerea unor rezultate exceptionale la examenele GCSE si A-Level si in pregatirea acestora pentru admiterea la universitati din Russell Group si din Ivy League.

Cuantumul bursei: Acesta variaza de la caz la caz, in functie de performantele candidatilor.

Tipuri de burse si procedure de aplicare:  

 

 

Lincoln Minster School

Lincoln Minster School s-a format in 1996, ca urmare a contopirii mai multor scoli. Ca parte a United Schools Trust (acum denumit United Learning), s-a dezvoltat pentru a furniza elevilor sai o educatie de calitate. Toate cele trei campusuri sunt situate in centrul istoric al orasului Lincoln, in apropiere de catedrala si de castel. Imaginea elevilor si a profesorilor imbracati in robele academice este cu totul speciala, accentuandu-se astfel importanta valorilor traditionale intr-o lume moderna, intr-o scoala moderna. In viziunea scolii, educatia are rolul de a pregati elevii pentru viata, astfel ca, pe langa pregatirea academica, partea de consiliere in cariera este una esentiala pentru elevii mai mari.

Cuantumul bursei: Acesta variaza de la caz la caz, in functie de performantele academice ale candidatilor. 

Procedura de aplicare la bursa implica: Se acorda un numar limitat de burse pentru talente sportive, artistice, muzicale, academice si corale. Evaluarile se realizeaza, in functie de domeniul de excelenta, prin: examinari scrise, interviu, auditii, portofoliu etc. Pentru mai multe informatii, va puteti adresa unui consultant IntegralEdu.

 

 

MPW Schools and College

MPW a fost fondat in 1973 de catre trei absolventi ai Universitatii Cambridge si se constituie din trei colegii distincte, situate in Londra, Cambridge si Birmingham, oferind programe de studiu flexibile si diversificate.

MPW acorda burse de merit, dar cu o valoare redusa, elevilor cu rezultate academice bune. Pe baza rezultatelor scolare (prezentate prin foaia matricola) si a unui interviu cu unul dintre reprezentantii scolii, se va stabili cuantumul bursei.  

 

 

Warminster School

Amplasata in Wiltshire, intr-o atmosfera rurala a orasului Warminster, Warminster School este la o distanta de doua ore de Londra, avand conexiuni rapide cu orasele Bath, Bristol si Salisbury. Scoala este frumoasa, insa accentual nu este pus pe frumusetea cladirilor, ci pe construirea unei comunitati bine sudate, intr-o atmosfera prietenoasa. Elevii acestei scoli reusesc ca, pe langa dezvoltarea pe plan academic, sa isi mentina curiozitatea si prospectimea intelectuala.

Bursele sunt acordate pentru admiterea in Year 7, Year 9 si Year 12.

Cuantumul bursei: Acesta variaza in functie de tipul de bursa si de performantele candidatului.

Tipuri de burse: Warminster School ofera burse copiilor care isi dovedesc talentul intr-unul dintre urmatoarele domenii: academic, muzica, sport, teatru, design & technology, arte, all-rounder.

Procedura de aplicare la burse: Modalitatea de obtinere a burselor difera de la un tip de bursa la altul. Pentru detalii, apelati la unul dintre consultantii IntegralEdu.

 

ALTE BURSE OFERITE

valabile pentru 2018

Cardiff Sixth Form College, Marea Britanie 

Cardiff Sixth Form College (CSFC) este situat in capitala Tarii Galilor, Cardiff. Colegiul are o reputatie academica excelenta, 100% dintre absolventi fiind acceptati la universitati din Russell Group, inclusiv Oxbridge. Pentru al 8-lea an consecutiv se pozitioneaza in fruntea clasamentelor din Marea Britanie la rezultatele obtinute la examenele A-Levels.  

Programele suplimentare si experienta profesionala dobandita prin stagii practice sunt o premisa pentru alegerea informata a profesiei si pentru o cariera de succes. Predarea in clase mici, abordarea individuala si numeroasele activitati extrascolare sunt o garantie pentru parinti in ceea ce priveste investitiile facute. In procesul de invatare, elevii sunt sfatuiti cum sa utilizeze eficient timpul de pregatire.

Cuantumul bursei: Pana la 50% din taxa de scolarizare

Procedura de aplicare la bursa implica:

Cardiff Sixth Form College se numara printre scolile cu un grad de selectivitate ridicat. Pentru mai multe informatii, va puteti adresa unuia dintre consultantii IntegralEdu. Procedura de obtinere a bursei implica sustinerea testelor de admitere si se va tine cont de rezultatele academice obtinute de candidat pana in momentul aplicatiei si a diplomelor/certificarilor obtinute pana acum.

 

 

Caterham School

Scoala acorda burse de studiu pentru rezultate scolare deosebite si aptitudini artistice sau sportive. Cuantumul bursei de studiu este de pana la 50% din valoarea taxei, iar cele pentru sport si arta pana la 25%. Candidatii trebuie sa aiba rezultate excelente la limba engleza, matematica si stiinte naturale si sa se prezinte cu succes la examenele de admitere si la interviu. Cei care doresc sa primeasca bursa pentru sport sau arta trebuie sa prezinte o recomandare din partea profesorului de specialitate, portofoliu, diplome sau premii obtinute la competitii si concursuri. Se doreste ca acestia sa se implice activ in cluburile de activitati extrascolare.

 

 

Gresham’s School

In fiecare an, se acorda un numar limitat de burse pentru rezultate academice deosebite, performanta in sport, muzica, teatru si arta. La sfarsitul anului se impart premii elevilor talentati. Candidatii sustin examene scrise, interviu, sau examene practice. Bursele sunt acordate pentru admiterea in Year 7, Year 9 si Year 12.

 

  

Kings Colleges

Kings Colleges sunt unul dintre principalele grupuri de colegii internationale din Marea Britanie (avand colegii in Londra, Brighton, Bournemouth) care ofera programe specializate pentru integrarea cu succes in sistemul de invatamant britanic si pentru inscrierea la universitati engleze de elita. Inca de la fondarea lor, in anul 1957, se incearca asigurarea de cursuri diverse, imbinand bogatele traditii britanice cu metodologia contemporana si inovativa, in materie de educatie. Kings Colleges asigura o atmosfera calda si prietenoasa, in care elevii ocupa locul central si primesc sprijin in fiecare etapa a dezvoltarii.

Kings Colleges ofera burse elevilor care indeplinesc cerintele de mai jos. Cuantumul bursei va diferi de la caz la caz.

Procedura de aplicare implica:

 

 

Lancing College

Scoala ofera un numar limitat de burse academice, burse de muzica si burse pentru rezultate excelente in domeniul sportiv. Mai multe informatii despre burse puteti primi in birourile noastre.

 

 

Oakham School

Se acoda burse pentru performante academice, artistice si sportive. Numarul burselor integrale este limitat, iar cele partiale variaza intre 10-20% din taxa. Bursele se acorda pe principii concurentiale. Bursele pentru muzica include si studierea gratuita a unui instrument la alegere.

 

  

Schule Schloss Salem
Gratie fondului voluntar pentru strangerea de resurse financiare, in fiecare an se acorda burse pentru elevii cu rezultate academice deosebite si care se implica activ in viata scolara. Elevii din clasele 8-11 pot aplica pentru o bursa de muzica oferita in colaborare cu Universitatea de muzica Trossingen.
Cuantumul bursei: 6000 de euro pe an sau 500 de euro pe luna.
 
Procedura de aplicare la burse implica:

    Interviu cu directorul scolii.

 

PRETESTARI GRATUITE LA MATEMATICA!

*             Copiii interesati de continuarea studiilor intr-o scoala din strainatate pot fi pretestati gratuit la mate (pe curriculum britanic) printr-o programare realizata in cadrul WEF.

*             Testele sunt sustinute la oricare dintre birourile IntegralEdu din Romania

*             Acestea se aplica pentru verificare cunostintelor, pentru intrarea in Year 9, GCSE, IGCSE, A-Levels/IB

*             Scopul acestor pretestari este cel de evaluare a nivelului actual al copilului, astfel incat sa poata fi gandit un plan de lucru cu familia, sa poata fi stabilite etapele de pregatire pentru admitere si alegerea celei mai potrivite scoli si a celui mai potrivit program de studiu

Pentru mai multe informatii contactati consultantii IntegralEdu in cadrul World Education Fair sau in oricare din birourile din tara.