Burse

BURSE OFERITE DE PARTENERII INTEGRALEDU
valabile pentru 2018

 

 

ABERYSTWYTH UNIVERSITY, Marea Britanie

Studii de Licenta

Entrance Scholarship and Merit Awards reprezinta o bursa in valoare de 2000 £/an. Aceasta bursa este oferita in functie de rezultatele obtinute in urma sustinerii a doua examene in cadrul universitatii si este valabila pentru toate programele. Toti cei care au obtinut rezultate exceptionale primesc o oferta neconditionata si un loc la Aberystwyth University si au oportunitatea de a locui in cadrul campusurilor universitatii pe perioada studiilor de licenta.

Academic Excellence Studentships reprezinta o bursa in valoare de 2000 £ pentru primul an de studiu. Aceasta este oferita aplicantilor care aleg universitatea ca Firm choice pe platforma UCAS si ulterior obtin cel putin Grades AAA la A Level sau echivalentul.

Departmental Awards sunt o serie de burse in valoare de pana la 500 £/an si care pot fi cuantificate impreuna cu alte burse oferite de catre universitate.

Aberystwyth Bursary reprezinta o bursa in valoare de 500 £/an pentru acoperirea partiala a costurilor de trai. Aceasta este oferita aplicantilor a caror venit pe familie este sub 35.000 £/an si care a aplicat pentru un imprumut Student Loans Company.

Sports Scholarships consta in bursele in valoare de 500 £/an, plus un abonament platinum gratuit la University Sports Centre oferite pentru fiecare an de studiu si cazare asigurata in unul dintre campusurile universitatii pe tot parcursul anilor de studiu. Aceste burse sunt oferite aplicantilor care demonstreaza un succes sportiv recent.

Music Scholarships sunt burse in valoare de pana la 650 £/an, plus apartenenta la Music Centre, utilizarea libera a salilor de repetitii, a bibliotecii si a altor facilitati oferite de catre acest centru. De asemenea, este asigurata si cazarea pe durata anilor de studiu. Aceasta bursa este oferita artistilor experimentati in instrumente orchestrale si care pot contribui activ la varietatea de orchestre, trupe etc. ale universitatii. Bursele sunt acordate in urma unei auditii competitive.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

ANGLIA RUSKIN UNIVERSITY, Marea Britanie

Studii de licenta: ARU ofera o bursa in valoare de 800 £ in primul an pentru a te ajuta cu primele cheltuieli studentesti.

Bursa Book Plus - aceasta bursa se acorda studentilor care se inscriu la Universitatea Anglia Ruskin in anul universitar 2018-2019 la un program full-time. Bursa se ofera in fiecare an si este in valoare de 400 £. Aceasta este destinata achizitionarii materialelor de studiu de la magazinul John Smith’s (carti, birotica, ustensile sau electronice). Aceste credite pot fi schimbate pe vouchere pentru imbracaminte, lectii de condus, etc. Aceasta bursa este acordata automat odata cu inscrierea la universitate. Bursa se acorda atat pentru studiile de licenta, cat si masterat.

Studii de masterat: ARU ofera o bursa in valoare de 600 £ in primul an ca sprijin cu primele cheltuieli studentesti. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

  

CANTERBURY CHRIST CHURCH UNIVERSITY, Marea Britanie

Studii de licenta:

Bursa CCCU Grant - universitatea Canterbury Christ Church ofera o bursa in valoare de 3 000 £ pe intreaga durata a studiilor (pana la 1 000 £/an). Pentru a primi aceasta bursa studentul trebuie sa provina dintr-o familie cu un venit anual care sa nu depaseasca 25.000 £.

Elite Sports Scholarship: bursa de pana la 1000 £/an

Bursa Music and Performing Arts - este in valoare de pana la 300 £, dedicata oricarui student din departamentul de muzica si arte.

Choral Scholarships sunt destinata studentilor care vor sa faca parte din corul universitatii. Domeniul de studiu nu este relevant. Bursele sunt de 800 £.

 

Master: Bursa Jean Monnet Graduate Bursaries se acorda absolventilor de studii superioare care vor sa urmeze programul de masterat European Politics. Se ofera doua burse a cate 2000 £ fiecare.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

COVENTRY UNIVERSITY, Marea Britanie

Licenta:  Academic Excellence Scholarship se adreseaza studentilor care au obtinut cel putin nota 9 la examenul de Bacalaureat si este acordata an de an pe baza mentinerii unei medii ridicate. Bursa este in valoare de 1250 £.

Master: Academic Excellence Scholarship

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

INTO UNIVERSITY PARTNERSHIP

 

Burse pentru studiile de licenta si de master

INTO OSU 

Regional Scholarships variabil - programe pregatitoare de licenta si master

Honorary Scholarship - 12,000 $ din taxa de scolarizare + 13,000 $ din cazare - programe pregatitoare de licenta si master; limitat la 2 burse pe an
Merit-based Scholarship 9,000 $/12,500 $ - programe pregatitoare de licenta si master
Continued Success Scholarship 6,000 $ – primul an de licenta / master ca urmare a programului pregatitor de licenta / master

INTO USF

Regional Scholarships - pana la 10,000 $– pentru programe pregatitoare de licenta si master

INTO CSU

Innovation Scholarships – burse de 20,000 $– pentru programe pregatitoare de licenta si master 

Regional Scholarships 2,000 $-12,000 $ - pentru programe pregatitoare de licenta si master

Cascade Scholarships - 8,000 $ (program pregatitor de 3 semestre), 6,000 $ (program pregatitor de 2 semestre), 3,500 $ (program pregatitor de 1 semestru)

INTO Marshall

Regional Scholarships - 1,000 $ - 5,000 $– pentru programe pregatitoare de licenta si master

Regional Scholarships 1,000 $ - 5,000 $ - programe pregatitoare de licenta si master

INTO New York at Drew

Burse de pana la 12,000 $ – pentru primul si al doilea an din programul pregatitor de licenta

Dean’s Scholarship 12,000 $ – pentru al treilea si al patrulea an dupa programul pregatitor de licenta

Bursa de 7,000 $– pentru al treilea si al patrulea an dupa programul pregatitor de licenta

INTO SLU

Regional Scholarships 5,000 - 8,000 $ - pentru programe pregatitoare de licenta si master

INTO UAB

Regional Scholarships 1,000 - 5,000 $ - pentru programe pregatitoare de licenta si master

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

LONDON SOUTH BANK UNIVERSITY, Marea Britanie        

London South Bank University ofera bursa pentru studentii inscrisi la programele sportive. Cea pentru studentii care practica baschet la nivel de performanta este in valoare de 3000 £/an. De asemenea, universitatea ofera si o bursa in valoare de 1500 £/an studentilor care practica alte sporturi. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

NORTHUMBRIA UNIVERSITY, NEWCASTLE, Marea Britanie

Bursa Academica de Excelenta este pusa la dispozitia studentilor romani interesati de studiile de licenta si care obtin nota minima de 8.5 in Bacalaureat. Bursa este in cuantum de 2000 £. Pentru studiile de master se ofera un discount de 5%, respectiv 10% din taxa de scolarizare daca studentii obtin nota 8.0, respectiv 8.5 in examenul de licenta. 

Early Bird Discount. Toti studentii europeni care aplica la un program de masterat pana la data de 31 martie 2018 vor primi 500 £ reducere din taxa de scolarizare.

I am Northumbria Global Scholarship Northumbria University organizeaza o competitie in urma careia participantii pot castiga o bursa de pana la 9250 de lire sterline (daca au aplicat la aceasta universitate inainte de 15 ianuarie) sau de 4625 de lire sterline. Termenul limita de inscriere este 21 iulie. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

RICHMOND, THE AMERICAN UNIVERSITY IN LONDON, Marea Britanie

Richmond University ofera doua tipuri de burse pentru programele de licenta. Chancellor’s Scholarship in valoare de 3,000 £/an si impune conditia ca studentul sa obtina minim 7.50 la examenul de Bacalaureat.

Presidential Scolarship este in cuatum de 2,000 £ si se acorda studentilor care au obtinut minim media 6.50 la examenul de bacalaureat. De asemenea, pentru aceste burse sunt eligibili doar studentii care detin cetatenie europeana si care au locuit in ultimii trei ani pe teritoriul European.

Pentru programele de masterat, bursa consta intr-o reducere de 10% din taxa de scolarizare.

De asemenea, cei care aplica pana pe 15 iunie 2018 si indreplinesc conditiile impuse de catre institutie, pot primi o bursa Chancellors Plus in valoare de 3,085£

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

SWANSEA UNIVERSITY, Marea Britanie

Studii de licenta

Bursa de excelenta oferita de Universitatea Swansea este in valoare de 3000 £ si se acorda acelor studenti care au media generala 9.5 sau peste si nicio nota mai mica de 7 in examenul de bacalaureat. 

Bursa de merit se acorda studentilor care au media minim 9 in examenul de bacalaureat si este in valoare de 2000 de lire sterline. 

Studii de masterat: 

Swansea ofera burse pentru studentii inscrisi la unele programe de master (Biosciences, Computing and Future Interaction Technologies, Logic and Computation, Stochastic Processes: Theory and application, Visual Computing). Fiecare bursa este de  2500 £.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

TILBURG UNIVERSITY, Olanda

Master
:  NN Future Matters Scholarship se acorda studentilor care au obtinut cel putin nota 7 din 10 la examenul de licenta. Un alt criteriu este ca studentii sa fie primii din familie inscrisi in invatamantul superior. Bursele sunt in valoare de 5,000 €.

CentER Scholarships se adreseaza studentilor in anul I sau al II-lea la Master. Bursa este in valoare de 420 €/luna si se obtine pe baza meritului academic. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 


UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES UPPER AUSTRIA, Austria

Bursa Performance Related Grants se ofera studentilor interesati de un program de licenta si care au rezultate academice exceptionale. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

Master si doctorat: Companii ca Energie AG, Voestalpine si altele acorda studentilor premii pentru lucrarea finala de licenta si pentru dizertatie. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

UNIVERSITY OF LEICESTER, Marea Britanie

Studii de Licenta

The Chancellor’s Scholarship este oferita studentilor care s-au inregistrat intr-un program full-time pana la data de 1 decembrie si care au obtinut o medie generala de minim 8.90. Bursa este in valoare de 1.000 £, primita sub forma unui card in primul an de studiu si poate fi folosita pe perioada timpului petrecut la University of Leicester pentru mancare, carti, papetarie, cazare, abonamente pentru sport. Aceasta se aplica tuturor programelor, exceptie facand Medicina.

Bursa University of Leicester Scholarship este in valoare de 1000 £/an si este valabila pentru toate programele, exceptie facand programele cu „industrial placement” sau „a year abroad”. Criterii de eligibilitate: un venit pe familie mai mic de 25.000 £/an; sa fi aplicat pentru un imprumut Student Loans Company; sa fii inregistrat ca student full-time pana la data de 1 decembrie.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

UNIVERSITY OF NORTHAMPTON, Marea Britanie

Studii de licenta

EU Undergraduate Scholarship. Universitatea  Northampton ofera 50 de burse in valoare de 3000 £ pe intreaga durata a studiilor (pana la 1000 £/an). Pentru a primi aceasta bursa studentul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

UNIVERSITY OF SUNDERLAND, Marea Britanie

Studii de Licenta

Excellence Scholarship este o bursa in valoare de 1000 £, care se ofera atat in primii doi ani de studiu. Pentru a fi eligibil, studentul trebuie sa fi obtinut media generala minim 9 la examenul de bacalaureat.

Get There Scholarship reprezinta o bursa care consta intr-un abonament de transport gratuit intre Tyne si Wear sau regiunea de Nord-Est pe perioada unui an sau intr-o reducere la cazare in campusurile universitatii.

Off-Campus Scholarship reprezinta o bursa care consta in reducerea taxei de scolarizare cu 1.200 £ pentru fiecare an de studiu.

Pe langa acestea, universitatea pune la dispozitie si alte burse in functie de programele alese. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

WEBSTER UNIVERSITY, USA

In cadrul World Education Fair, Webster University ofera 4 burse, pentru 4 studenti care s-au inregistrat la eveniment si aplica pana la data de 9 martie 2018.  Bursele constau in reduceri de 20% din UG reprezentand intre 5540 si 6420$ din taxa de scolarizare, si 15% pentru programul de masterat.Afla mai multe detalii despre bursele oferite de catre Webster University la masa Study in USA & Canada!

Webster University ofera in primul an studentilor internationali burse de merit sub forma de reducere din taxa de scolarizare: 20% pentru 3.8 GPA; 15% pentru 3.4 GPA; 10% pentru 3.0 GPA si 5% pentru 2.5 GPA. Aceste burse pot fi reinnoite in baza obtinerii rezultatelor solicitate. Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

 

WEBSTER VIENNA PRIVATE UNIVERSITY, Austria

Licenta si master
: - Borealis Social Scholarship este o bursa cu caracter social care acopera integral taxa de scolarizare. Studentii care vor sa aplice trebuie aiba rezultate scolare exceptionale, cunostinte bune de limba engleza si sa explice situatia financiara in completarea fisei de aplicatie.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

ALTE BURSE OFERITE
valabile pentru 2018

 

CA’FOSCARI UNIVERSITY OF VENICE, Italia

Studentii care nu detin permis de resedinta la mai putin de 80 de km de campusul universitar sau care petrec mai mult de 80 de minute in mijlocul de transport sunt eligibili pentru o bursa de pana la 4524 de euro, conditia obligatorie fiind ca studentul sa fie inscris la unul dintre programele de licenta sau masterat pentru prima data.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu un consultant IntegralEdu.